25 EYLÜL 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

HIBM-GNE MİYOPATİ Hastalarının Dikkatine!

MİYOPATİ  Hastalarının Dikkatine

Değerli Üyelerimizin Dikkatine;

Türkiye Kas Hastalıkları Derneğimiz bünyesi altında HIBM-GNE MİYOPATİ hastalığı ile ilgili farkındalığı arttırmak, hastalara erken tanı konmasını sağlamak, hastalar ve hasta-doktor arasında iletişim sağlamak amacı ile Dr Süleyman Kuş’un başkanlığında HIBM-GNE MİYOPATİ KOMİTESİ'ni kurduk.

HIBM-GNE MİYOPATİ genelde 20'li yaşlarda başlayan, yavaş ilerleyen ve kişiyi 10-15 yıl içinde tekerlekli sandalyeye bağımlı kılan, genetik geçişli distal miyopatiler grubundan bir çeşit kas hastalığıdır.

2018 yılının Mayıs ayında ülkemizdeki ilk HIBM- GNE MİYOPATİ hasta toplantımızı düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kapsamda kesin tanılı HIBM hastalarının komitemizin başkanı Dr Süleyman Kuş ile  iletişim kurmasını rica ediyoruz.

Dr. Süleyman Kuş

Tel: 0 (505) 374 9029

E-mail: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

Gecen ay Eylul 2018 Gelecek ay