18 KASIM 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

''Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen'' Kitabının İmza Gününe Davetlisiniz

KASDER İmza Günü-Davetiye

Değerli Dernek Gönüllüleri ve Üyelerimiz;

Farkındalık kampanyası sonucunda ortaya çıkan
''Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen''
adlı kitabın imza gününe davetlisiniz!

Geliri Kasder'e bağışlanacak olan kitabın imza gününde sizleri aramızda görmekten onur duyarız...

HayatıKaçırmaSen
Tarih: 12 Mayıs 2018 Cumartesi Günü,
Saat: 14:00
Yer: Aqua Florya AVM
Adres: Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Halkalı Caddesi No:93 , 34153 Bakırköy/İstanbul

Kitap hakkında:

Türkiye'de 40 yaş ve üzeri her 4 kadından biri, yani 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu ile karşılaşıyor. İdrar kaçıran kadınları bilgilendirmek ve oluşturmak amacı ile 2017 yılında Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek önemli bir farkındalık projesine imza atıldı.

Geçtiğimiz yıl Kadın ürolojisi ve işlevsel üroloji konusunda önemli araştırmalar gerçekleştiren Kontinans Derneği, mesane ped üreticilerinden Canped ve proje temsilcisi sanatçı Nergis Kumbasar, ‘Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen’ projesi için bir araya geldi.

Farkındalık projesinin temsilcisi Nergis Kumbasar, bir kadın ve bir sanatçı olarak bu sorunu yaşayan kadınlara destek olabilmenin kendisi için çok önemli ve anlamlı olduğunun altını çizerek,

“Proje ile bu konuyu utanılacak bir durum olmaktan çıkarıp, bunun herkesin karşılaşabileceği bir sorun olduğunu ve çözüm yollarının olduğunu anlatabilmeyi hedefliyoruz. İşte bu yüzden "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" uzun zaman sonra beni gerçek anlamda heyecanlandıran çok güzel bir projedir.

Tüm Türkiye'yi katılmaya davet ettiğimiz bir projeyi hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında tüm Türkiye ile birlikte bir kitap yazıyoruz. Bu kitapta hayatımızda kaçırdığımız önemli anları ve fırsatları kaleme alıyoruz. Hepimizin hayatında kaçırdığı önemli fırsatlar vardır. Sanatçılardan, sporculara, iş camiasından, hekimlere ve gazetecilere geniş kitlelerden destek alacağımız ve tüm Türkiye’yle birlikte yazacağımız bu kitapta keşke kaçırmasaydım dediğimiz anları birleştiriyoruz. 31 Ocak 2018 tarihine kadar siz de hikayelerinizi biryoluvaristersen.com sitesine girerek paylaşabilirsiniz'' diyerek çağrı yapmıştı.

Bu önemli projede yer alan Sn. Nergis Kumbasar ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Projenin Web Sitesi: Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen

Gecen ay Kasim 2018 Gelecek ay