19 EKİM 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

DAYANIŞMA YAŞATIR!

Kuruluşunun 40. Yılının içinde olduğumuz Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’mizin Geleneksel 100 Altın İnsan Projesi Kokteylini gerçekleştirdik. 22 Eylül’de dernek bahçemizde proje katılımcılarımız ve destekçilerimizle buluştuk.

Dernek başkanımız Prof. Dr. Coşkun Özdemir’in açılış konuşmasını yaptığı kokteylimizde, yönetim kurulu üyemiz Çiğdem Demirezen 100 Altın İnsan Projemizle ilgili bilgi verdi. Başkan yardımcımız Fatma Çoban’ın dernek faaliyetleri ve sorunlarımızı anlatan konuşmasının ardından Prof. Dr. Nurettin Sözen derneğimizin kuruluşundan bu yana derneğimizin yanında olduğunu, bundan sonra da derneğimizin yanında olacağını vurguladı.

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gökçe Gökçen’in ve Ayşegül Domaniç Yelçe’nin konuşmasının ardından projemize yeni katılan üyelerimize plaketleri verildi.

Samimi sohbetlerin yapıldığı kokteylimizde dayanışmanın inceliğiyle aramızda olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve tüm katılımcı ve destekçilerimize teşekkürü borç biliriz.

Fotoğrafları görütülemek için burayı tıklayınız

Gecen ay Ekim 2018 Gelecek ay
week 44 29 30 31