15 ARALIK 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

Engelsiz Bir Dünya İçin konulu Resim Yarışması / 2019

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği olarak, Türkiye geneli resmi/özel tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, ''Engelsiz Bir Dünya İçin'' konulu Resim Yarışması düzenliyoruz.

3. ULUSAL İLKOKUL, ORTAOKUL ve LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1. Yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, 25 cm x 35 cm veya 35 cm x 50 cm ölçülerinde, resim kâğıdına ve tuval üzerine yapılmış resimlerle katılabilirler.

2. Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmak serbesttir. (Sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya vb.)

3. Yarışmanın konusu; “Engelsiz bir dünya için…” olarak belirlenmiştir.

4. Her okul ve yarışmacı öğrenci, istediği sayıda resim ile yarışmaya katılabilir.

5. Resimler, en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar “Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Hatboyu (Demiryolu) Cad. No: 12 Yeşilköy/Bakırköy- İstanbul” adresine gönderilmelidir.

6. Resimlerin arka yüzünün sağ alt köşesine, yarışmacı öğrencinin; adı, soyadı, yaşı (yıl), okulu, sınıfı, okul adresi, ili, okul telefonu ve elektronik posta adresi, Velisinin veya danışman öğretmenin (kişinin açık rızasıyla) telefon ve e-mail adresi açık olarak yazılmalıdır. Bilgileri eksik olan öğrencilerin resimleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

7. Bireysel olarak veya okullardan gönderilen resimlerin ön ve final elemeleri, konusunda Akademililer Sanat Merkezi tarafından oluşturulan 11 (on bir) kişilik bir seçici kurul tarafından 15 Mart- 05 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

8. Türkiye Kas Hastalıkları Derneği çalışanlarının çocukları yarışmaya katılamazlar.

9. Yarışma sonuçları 08 Nisan 2019 tarihinden itibaren “www.kasder.org.tr” web sitesinde yayınlanacaktır. Ödül töreni 23 Nisan 2019 tarihinde saat 13.00’de derneğimiz bahçesinde yapılacaktır.

10. Ödüllendirme:
İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere BİRİNCİLERE : Bilgisayar
İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere İKİNCİLERE : Fotoğraf Makinesi
İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere ÜÇÜNCÜLERE :Tablet

(İstanbul dışından yarışmayı kazanan öğrencilerin konaklaması ve yol paraları derneğimize aittir.

Resimlerle ilgili tüm haklar; yarışmaya katılan öğrencilere aittir. Jüri tarafından seçilen ve ödül alan öğrencilerin resimlerinin; Türkiye Kas Hastalıkları Derneği tarafından ürün ambalajları üzerinde görsel malzeme, duvar takvimi, kartpostal ve iletişim malzemesi olarak değerlendirilebilmesi, sergilenmesi ve yayınlarda kullanılması yarışmaya katılan öğrencinin iznine tabidir. Resimler katılımcıların izniyle Türkiye Kas Hastalıkları Derneği yararına satışa sunulabilir.

12. Bu yarışmada ödül kazanan resimlerin telif hakları yarışmaya katılan öğrencilere aittir.

13. Detaylı bilgi için Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin www.kasder.org.tr internet adresine veya O 212 663 86 86 no’lu Dernek Merkezi’ne başvurabilirsiniz.

Gecen ay Aralik 2018 Gelecek ay
week 48 1 2