15 AĞUSTOS 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

Abant’a Bir Gezi Daha ...

abant-1Yine derneğimizin gönül dostları ve yine derneğimizin üyeleri ve yakınları ile Abant’a gittik. Ekinliğimizde bize rehber olan Nurhayat Gür hocamıza, organizasyonda verdiği destek için Merkez Müdürümüz Aysel Akşehirlioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Benzer gezilerimizi ayda bir yinelemek istiyoruz. Bu etkinliklere katılmak isteyen dernek üyelerimiz isteklerini bize iletmeleri yeter.Geziye katılan iki dernek dostumuz ve üyemiz Mehtap Karadeniz ile Metin Altay’ın gezi izlenimlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği

abant-2Bolu Abant Etkinliği

Bu etkinlik benim ikinci etkinliğim oldu. Yine her şey çok güzeldi. Daha önce hiç görmediğim yerleri gördüm. Örneğin Natürköy’e bayıldım. İlk durağımız Sapanca sahilinde kahvaltı yaptık. Sonra Natürköy’e geçtik, mükemmel bir yer Natürköy orada gezdik, kahve içtik. Hatta ben Neriman Abla’ya kahve falı baktırdım. Falım çok güzel çıktı. Orada gezerken yağmur yağdı. Olsun yağmur yağsın, hiçbir şey bu keyifli anı bozamazdı ve son durak Mudurnu’da akşam yemeği için durduk. Lokantaya çıkarken de inerken de garsonlar son derece yardımcı oldular. Her şey kusursuz çok güzeldi. Aslında yazılması gereken çok şey var da, aklıma kalan en güzel kareleri anlattım. Başımızda Nur Hayat hoca gibi renkli biri olduktan sonra, biz çok yere gideriz. Böylelikle biz engelliler sosyalleşiyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim...Mehtap Karadeniz

abant-3