20 MAYIS 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

TÜBA II. Kök Hücre Kursu

2.tuba-Kokhucre-sempozyumu

TÜBA II. Kök Hücre Kursu ve VI. Kök Hücre Sempozyumu, 24-25 Haziran 2011’de, Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

II. Kök Hücre Kursu’nda Türkiye’deki 11 üniversiteden gelen 15 konuşmacılar Türkiye’de süren kök hücre araştırmaları ve uygulamaları hakkında bilgi verecek. VI. Kök Hücre Sempozyumu’nda ise yurtdışından 7, Türkiye’den 1 uzman, 4 oturumda “Rejeneratif Tıpta Gelişmeler”, “Kas Kök Hücreleri ve Klinik Uygulamaları” ile “Normal ve Lösemik Kök Hücreler” konularında bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Sempozyum programına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Gecen ay Mayis 2018 Gelecek ay
week 18 1 2 3 4 5 6