25 HAZİRAN 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

Farkındalık ve Yardım Projesi: Haatchi ve Küçük Dostu!

HaatchiBİR FARKINDALIK VE YARDIM PROJESİ!

Biz Türkiye Kas Hastalıkları Derneği olarak, Koton Kitap Yayınevi’in işbirliğiyle bu projeye destek veriyoruz.

Koşulsuz sevgi, güven ve bağışlayıcılık karşısında ruha ne olduğu hakkında bir kurtuluş öyküsü:

“Haatchi ve Küçük Dostu’’

2012 yılının Ocak ayının çok soğuk bir gecesinde köpek Haatchi’nin başına vuruldu ve bir trenin altında kalması için raylara bırakıldı. Trenin makinisti beş aylık Anadolu çoban köpeğini çok geç fark etti. Parçalanan bacağıyla kuyruğunun neden olduğu kan kaybına rağmen bir şekilde hayatta kalmayı başaran korku içindeki köpek yavrusu sürünerek güvenli bir yere çekilmeye başardı.

Neyse ki haatchi kurtarıldı, ancak veterinerler bacağını ve kuyruğunu kurtaramadılar. Bir Facebook çağrısı sayesinde köpek seven, iyi kalpli ve aynı zamanda da Owen’ın (ailesi ona küçük D diyor, “küçük dostu” anlamında) babası ve üvey annesi olan Will Howkins ve Colleen Drummond çiftinin dikkatini çekti. Haatchi’nin anlamlı yüzüne bir kez bakmak onlara bilmeleri gereken her şeyi anlatmıştı ve şanslı köpek öldürülmenin eşiğinden döndükten sonra Howkins ailesinin evine taşındı.

Şu anda sekiz yaşındaki Owen’ın kaslarının sürekli kasılmasına neden olan nadir görülen bir genetik hastalığı var. Büyük oranda tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Owen içine kapanı, tedirgin bir çocuktu ve arkadaş edinmekte zorlanıyordu. Ancak Haatchi’nin gelişinin ertesi günü uyandığında, çok kötü şekilde sakatlanmış olarak kurtarılan ve karşılığında onu kurtaracak olan köpeğe hemen âşık oldu.

Bu kitap onların ilham verici gerçek öykülerini anlatıyor- şaşırtıcı küçük bir çocuk ve onun hayatını değiştiren çok özel bir köpek.
Bu kitabı alarak Türkiye Kas Hastalıkları Derneği aracılığıyla çocuklara ve Yaşam Hakkına Saygı Derneği aracılığıyla hayvanlara yardım etmiş olacaksınız.

Tren raylarına bağlanarak terk edilen Haatchi bir bacağını ve kuyruğunu kaybetti.
Yolu kas hastalığı olan Owen'la kesişince birlikte mucizeyi yarattılar. Nasıl mı? İşte onların hikayesi.
Haatchi ve küçük dostu tüm kitapçılarda!

Kitap 4236350
Kitap Tanıtım Yazısından:

Küçük Bir Çocuk ve Üç Bacaklı Köpeğinin İlham Verici Gerçek Hikâyesi!

Eski gazeteci, deneyimli yazar Wendy Holden’dan, küçük bir çocukla çok özel bir köpeğin içinizi ısıtacak gerçek hikâyesi Haatchi ve Küçük Dostu. Bu kitapta tekerlekli sandalyeye mahkûm, nadir bir kas hastalığı olan ve ailesi tarafından Küçük D olarak çağırılan Owen’ın, terk edildiği tren raylarında üzerinden tren geçtikten sonra ölmek üzereyken mucizevi bir şekilde kurtarılan çoban köpeği Haatchi’yle hayata tutunmasının hikâyesini okuyacaksınız.

Satılan her kitabın 1 TL’si Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) aracılığıyla bir çocuğun, 1 TL’si ise hayvan korumacı Yaşam Hakkına Saygı Derneği aracılığıyla bir hayvanın hayatını aydınlatacak. Siz de bu müthiş kitabı okuyarak ihtiyacı olanlara ışık olun.

Koton Kitap Yayıncılık :  Facebook Sayfası ,  Web site

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği:
Telefon:

Haatchi ve Küçük Dostu'nun tanıtım videosu için burayı tıklayınız

Gönüllü olarak seslendiren sanatçılarımız Uğur Taşdemir, Ezel Kalkan, Ferda Yalçın, Neyran Bengier'e,
Aton Stüdyoları'na ve emeği geçen herkese katkıları için teşekkür ederiz.

Gecen ay Haziran 2018 Gelecek ay
week 22 1 2 3