28 MAYIS 2017

GİSBİR Kas Hastalarına Tekne Gezisi Düzenledi

tekneturuTürkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiye Kas Hastalıkları Derneği için düzenlenen tekne turuna ve sonrasında gerçekleştirilen akşam yemeği organizasyonuna destek verdi.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Saymanı Hasan Kaya TEKER ve Genel Sekreter Gülizar RESULOĞLU’nun da katılımıyla gerçekleşen ve engelli vatandaşlarımızla refakatçilerinin Boğaz turu yaptığı gezide GİSBİR'i temsilen Basın, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şefi Sevnur ÇAKMAK hazır bulundu.

21 metre uzunluğunda, dünyanın engelliler için özel olarak tasarlanmış ve inşa edilmiş ilk ve tek yatı “Well-abled” teknesinde; tekerlekli sandalye ile suyun içine inen bir platformun yanı sıra, engelli insanların rahat edebileceği vücut formunu kazandıran elektrikli yataklar, jakuzi, teknenin en alt katından en üst katına kadar engelliyi ulaştıran hidrolik asansör, engelli kabini için tasarlanmış ve dokunmatik ekrandan kumanda edilebilen ses ve görüntü sistemleri, klima, 3d sinema, otomatik kapı sistemleri, tamamıyla engelli insanlara göre düzenlenmiş oturma grubu ve masa detayları, yine estetik kaygıdan feragat edilerek tamamen engellilerin tekneyi kullanabileceği kumanda konsolları, hem kablolu hem kablosuz alarm sistemleri, teknenin tüm yaşamla alakalı elektrik alt yapısını besleyen yenilenebilir güneş ve rüzgâr enerjisi sistemleri gibi birçok özellik bulunmaktadır.

Haberin videosuna buradan  ulaşılabilirsiniz.

tekneturu2 tekneturu3 tekneturu5

Gecen ay Mayis 2017 Gelecek ay