28 MAYIS 2017

11 HAYAT – Hayatın İçinde – Pilot Proje

11 HAYAT – Hayatın İçinde – Pilot Proje

Türkiye Kas Hastalıkları Dernek üyelerinin ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin birlikte yürüttüğü 5 haftalık 11 Hayat – Hayatın İçinde projesi 26 Mayıs 2015 Salı günü Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesindeki panel ve sergi ile tamamlandı.

Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Emel Yeşilkayalı’nın açılış konuşmasının ardından, Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yüksel Barut engellilerle ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili bir konuşma yaptı. Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Müdürü Nuran Özcan KASDER’i ve 11 Hayat projesini tanıttı, projenin amaçlarını anlattı.

Projede yer alan derneğin yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Gülizar Resuloğlu ve üye İbrahim Yavuz projedeki deneyimlerini aktardılar, ülkemizde engelli olmak konusunda konuşmalar yaptılar.

İki ünivesite öğrencisi Alev Çiçekgil ve Burak Akgül, diğer öğrencilerle birlikte hazırladıkları slayt gösterisi ile 11 kas hastası üyenin en çarpıcı cümlelerini izleyicilerle paylaştılar. Birlikte geçirdikleri anların, sinema ve tiyatro etkinliğinin resimlerini sundular.

Ardından Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu, projenin önemini ve bu tür projelerin devamının getirilmesi gerektiğini vurguladı ve emeği geçen iki meslektaşı Nuran Hanım’a, Emel Hanım’a, projede emeği geçen KASDER üyelerine ve öğrencilere çok teşekkür etti.

Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yüksel Barut, Kasder Müdürü Nuran Özcan’a proje fikrinden ve katkılarından dolayı bir plaket takdim etti. Ardından projede yer alan 11 Kasder üyesi ve 11 öğrenci teşekkür belgelerini aldılar.

Son olarak öğrencilerin üyelerimiz ile yaptıkları görüşmeler sonucu hazırladıkları posterler sergilendi.

Emeği geçen herkese ve katkılarından, organizasyondaki emeğinden dolayı Sağlık Meslek Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Selda Meydan’a çok teşekkür ediyoruz.

IMG 4466 IMG 4488 IMG 4505 IMG 4510 IMG 4513 IMG 4518 IMG 4522 IMG 4525 IMG 4528 IMG 4537 IMG 4542 IMG 4546

Gecen ay Mayis 2017 Gelecek ay
week 22 29 30 31