26 TEMMUZ 2017

100 Altın İnsan Projesinin 3.Geleneksel Buluşması Yapıldı

k 052100 Altın İnsan Projesinin 3.Geleneksel Buluşması Yapıldı

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin düzenlemiş olduğu 100 ALTIN İNSAN PROJESİ ‘nin üçüncü geleneksel buluşması Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin bahçesinde gerçekleştirildi. 14 Haziran 2015 saat 17.00’de bir biraraya gelinen kokteylde, sunumunu İKÜ Sanat Yönetmeni Nedret Avşar’ın yaptığı kokteyde, bir çok yazar, sanatçı, aydın, bilim insanı ve siyasetçi katılımcı oldu.

Açılış konuşması dernek başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir tarafından yapılırken, İstanbul dışından gelerek bu özel buluşmaya katılan dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve 100 Altın İnsan Proje Sorumlusu Çiğdem Demirezen, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Çoban ve Yönetim Danışmanı Yakup Sayın’ın açılış konuşmasında konuklara duygularını anlatırken, 100 Altın İnsan sayesinde son üç yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetlerin sonuçlarını paylaştılar.

Çoğunluğu proje üyesinin katılmış olduğu bu kokteyde, keman virtiözü Bülent Kartal, ilerleyen zamanlarda ise yan fülütte Murat Ciğer, gitarda Oğuz Akakçe’in icra ettikleri müziklere eşlik eden Coşkun Özdemir hocanın söylediği şarkılar, güzel bir atmosfer oluşturdu.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ni yeni bir misyona taşımakta çok önemli bir yeri olan projenin ilk tanıtım yemeği geçen yıl Bakırköy Shereton Oteli’nde, ikincisi Bakırköy Belediyesi Botanik Parkta yapılmıştı. Bu yıl konukları dernek mekanında ağırlamak isteyen Kasder, katılımcıların samimi bir ortam oluştuğunu dile getirmelerinden mutluluk duydular.

100 Altın İnsan Proje üyeleri ve uzun yıllar derneğe emeği geçenlere plaketlerinin verildiği bu özel günde, Bakırköy Belediyesi’nden Başkan Dr.Bülent Kerimoğlu, Avcılar Belediyesi Başkanı Dr.Hanay Handan Toprak Benli, 100 Altın İnsan Üyesi olan FSS Fren Sistemleri Sanayi Genel Müdürü Levent Eski’nin çelenkleri göze çarptı.

Geceye katılarak plaketlerini alan 100 Altın Projesi üyeleri ve gönül dostlarının isimleri kısaca şunlardı: Projemizin sunumunu yapan İKÜ sanat yönetmeni Nedret Avşar, ünlü sinemacı Engin Ayça, akademisyen Prof.Dr.Demir Kürşat Yıldız, Prof. Dr.Eyüp Cüneyt Akalın, Teknopres Metal San. Giyasi Taylaner ve eşi Şipoanya Taylaner, Müh. Zeki Zikrullah Kırmızı, Emine Şekerci, Işıl Üreyen, Kimse Yok Mu Derneğinden Başkan Yardımcısı Levent İlbey, Haber Müdürü Osman Geniş, Yenibosna Şube Sorumlusu Celal Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhan Cahit Merter, Kazım Karabekir Vakfından Yönetim Kurulu Başkanı Hayat Karabekir Feyzioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Timsal Karabekir, Sezar Dayanıklı Tüketim Malları Otomotiv Sanayi Kurucusu Erbil Sezar Erçağ ve eşi, Boğaziçi Etiket Matbaacılık Sanayiden Başkan Yardımcısı Selim Şengör, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şengör, Avrupa Konseyi Eski Başkanı Sezen Germen, Bursa Uludağ Fahri Otel Sahiplerinden Serra Kınav, Gönül Dostlarımızdan Prof.Dr. Serap İnal, Prof.Dr.Hülya Kayserili gibi isimler dikkati çekenler arasındaydı…

k 062k.00k 168k 102k 099k 087k 161k 155k 006k 007k 079k 053k 038k 036k 028k 021k 014k 004k 003DSCN6832DSCN6822DSCN6817DSCN6814DSCN6810

DSCN6811

Fotoğraflar: Defne Kırmızı