22 TEMMUZ 2017

Kasder 38.ci Yılında....

kuruluş foto19   “1978’den 2015’e, 38 yıldır birlikte başarıyoruz”

İstedik ki 38. yıla girerken, her gün yüz yüze baktığımız, komşu olduğumuz Yeşilköy’lülere “biz buradayız, bizi görün” diyebilelim. En azından her gün önünden geçtikleri derneğin içinde büyütülmeye çalışılan umutlara, yaşanan zorluklara göz ucuyla dokunulsun.

Yine başaramadık…Günler öncesinden astığımız çağrı afişlerimize Yeşilköy’lüler baktı ama göremedi. Pazar sabahı kapımızın önünde büyüyen kalabalığa kafasını çevirip bakan pek olmadı.

Büyük bir kalabalık karşıladı Bakırköy, Şişli, Avcılar Belediye'sinin engelli araçlarıyla derneğe ulaşabilen tekerlekli sandalyeli üye dostlarımızı..UPS İstanbul çalışanı sevgili arkadaşlarımız sabahın erken saatlerinden itibaren bizimle birlikte Bakırköy Belediyesi, İstanbul Fırın, Hacı Bozanoğulları ve Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ikramlıklarımızı yerleştirme ve taşımada sevgiyle destek oldular.

Kahvaltının ardından derneğimizin kurucusu ve başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir misafirlerimizi selamlayarak 38 yıldır yaşanan sorunlara, kas hastalarının toplumun duyarsızlığından dolayı içinde olduğu sıkıntılara dikkat çekti. Yeşilköy’de yaşayanlara sitem ederek, yanımızda olanlara teşekkür etti. Bu birlikteliğin devam etmesini ve birlikte daha çok şey yapılabileceğinin altını çizen Özdemir; sadece misafir olarak değil, gönüllü olarak çalışmalarımıza destek verilmesinin kas hastaları için çok önemli olduğunu ifade etti. Hep birlikte fotoğrafların çekilmesinin ardından en kısa zamanda yeniden buluşma sözü verildi.

Hafif yağan yağmurun altında oldukça kalabalık bir katılımcının ilgi gösterdiği, tadımlık güzel sohbetler yaptığımız davetlilerimiz arasında; Çevre Dostları Derneği Başkanı Ülker DURUKAN, STK Başkanı Öcan ÜNAL, emekli subay Hamdi DEMİR, Sabahat  TATAR, Pozitif Gazete Sahibi İsmail ÇAVDAR, TSD'den Nevin ÇİMEN, Engelsiz Kamu Derneği, Çorlu TSD Şubesi, Yeşilköy'lüler, UPS Gönüllüleri, Atatürkçü Düşünce Derneği gibi daha bir çok katılımcı olan kurumların yer aldığı tüm kurum ve kuruluşlara, gönül dostlarımız, üye ve kas hastalarına bu özel günümüzde yanımızda oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Gecen ay Temmuz 2017 Gelecek ay
week 26 1 2