21 EYLÜL 2017

2016 Yılına Erken Merhaba Dedik...

IMG 4866Geleneksel Yılbaşı Yemeğimizi 24 Aralık 2015, saat 11:00 - 15:00 arası Paşaeli Piknik Alanı, Gölpark Tesisleri'nde düzenlendik.

2015′i uğurlarken, en iyi dileklerimizle 2016′a ”hoş geldin demek” için toplandık. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı yemekte, 2015′in son günlerindeki kutlamamız sıcak ve samimi bir atmosfer içinde geçti.

Bu yıl düzenlediğimiz Yılbaşı organizyasyon da; yine canlı müzik eşliğinde yemekli, süpriz hediyelerle eğlenceli bir yılbaşı kutlandı..Önümüzdeki yılın kutlamalarının yine böylesi bir izdiham ile birarada olmak temennisiyle 2015′e  ''güle güle'' dedik.

Kasder Genel Sekreteri Ümmühan Ağırtaş'ın yönetimindeki KORO ES , GÖNÜL DOSTLARI ORKESTRASI ile birlikte kesintisiz müzik ziyafetiyle konuklarımızı coşturdu.

İstanbul Belediyesi Engelliler Müdürlüğü’nün araçlarının seferber olduğu etkinlikte gün boyunca hastalarımızı mekanına ulaştırmakta oldukça yardımcı oldular. O gün İstanbul'da güneşli bir havanın da hakim olması oldukça sevindiriciydi.

Organizyona derneğimizin üyeleri ve yakınlarıyla beraber Yönetim Kurulu Başkanımız Prof.Dr.Coşkun Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümmühan Ağırtaş, Gülizar Resuloğlu ve Kaya Teker katıldılar. Ayrıca katılımcılar arasında Sakatlar Derneği, Kimse Yok mu Derneği, Avcılar Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Müdürü Gülhan Hanım, Fizyolight Sağlık Hizmetleri sahibi İsmail Bey gibi isimler de dikkat çekerek yukarıda adı geçen bu kurumlar da yer aldılar.

Geleneksel Yılbaşı Yemeğinden üyelerimiz, aileleri, müzisyenler ve tüm katılımcılar memnun ayrıldılar. Canlı müzik eşliğinde yemek, Başkanımız Coşkun hocanın söylediği türküler ve danslarla eğlendiğimiz partimizi yeni yıl pastasıyla sonlandırdık.

Araç desteğinde bulunan İstanbul Belediyesi Engelliler Müdürlüğü’ne, katkı sunan De Facto’ya, katılımcı olan tüm üye ve gönül dostlarımıza, GÖNÜL DOSTLARI ORKESTRASI'ndan Yusuf Basmacı (Perküsyon), Mehmet Kahya (Klavye), Cem Özmen (Bateri) , Emin Aydın (Nefesli), Selahattin Bengisu (Bas gitar), Yücel Toktamış (Darbuka),'a  ve  organizyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile dernek müdüremiz Maside Ocak'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Hoş Geldin 2016...

*Fotoğrafları büyütmek için üzerini tıklayınız

Gecen ay Eylul 2017 Gelecek ay