21 AĞUSTOS 2017

2.nci “Engelsiz Bir Dünya İçin Benim Fikrim” Yarışması

YarışmaAfis

İlk olarak geçtiğimiz yıl sadece İstanbul ili sınırları içinde düzenlediğimiz “Engelsiz Bir Dünya İçin Benim Fikrim” temalı resim yarışmasını bu yıl tüm Türkiye kapsamında gerçekleştiriyoruz.

Türkiye geneli resmî/özel tüm ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, "Engelsiz Bir Dünya İçin Benim Fikrim" konulu ´´Resim Yarışması´´na katılmak isteyenler, en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar “Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Hatboyu (Demiryolu) Cad. No: 12 Yeşilköy/Bakırköy– İstanbul” adresine gönderilmelidir.

Bireysel olarak veya okullardan gönderilen resimlerin ön ve final elemeleri, konusunda uzman 5 (beş) kişilik bir seçici kurul tarafından 03-07 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ

2. ULUSAL İLKOKUL, ORTAOKUL ve LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1. Yarışmaya ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, 25 cm x 35 cm veya 35 cm x 50 cm ölçülerinde, resim kâğıdına ve tuval üzerine yapılmış resimlerle katılabilirler.

2. Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmak serbesttir. (Sulu boya, pastel boya, kuru boya, yağlı boya vb.)

3. Yarışmanın konusu; “Engelsiz bir dünya için benim fikrim…” olarak belirlenmiştir.

4. Her okul ve yarışmacı öğrenci, istediği sayıda resim ile yarışmaya katılabilir.

5. Resimler, en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar “Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Hatboyu (Demiryolu) Cad. No: 12 Yeşilköy/Bakırköy– İstanbul” adresine gönderilmelidir.

6. Resimlerin arka yüzünün sağ alt köşesine, yarışmacı öğrencinin; adı, soyadı, yaşı, okulu, sınıfı, okul ve ev adresleri, ili, telefon numaraları, elektronik posta adresi açık olarak yazılmalıdır. Bilgileri eksik olan öğrencilerin resimleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

7. Bireysel olarak veya okullardan gönderilen resimlerin ön ve final elemeleri, konusunda uzman 5 (beş) kişilik bir seçici kurul tarafından 03-07 Nisan 2017 tarihleri arasındayapılacaktır.

8. Türkiye Kas Hastalıkları Derneği çalışanlarının çocukları yarışmaya katılamazlar.

9. Yarışma sonuçları 07 Nisan 2017 tarihinden itibaren “www.kasder.org.tr” web sitesinde yayınlanacaktır. Ödül töreni 23 Nisan 2017 saat 13.00’de derneğimiz bahçesinde yapılacaktır.

10. Ödüllendirme;

İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere BİRİNCİLERE : Antalya’da 5 Yıldızlı otelde 3 gece 4 gün tatil (2 ebeveyni ile birlikte)

İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere İKİNCİLERE : Fotoğraf Makinesi

İLK, ORTA ve LİSE olmak üzere ÜÇÜNCÜLERE :Tablet verilecektir.

(İstanbul dışından yarışmayı kazanan öğrencilerin konaklaması derneğimize aittir.)

11. Yarışmaya katılan resimler iade edilmez. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler, resimleri ile ilgili tüm hakları Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’ne devretmiş olmayı kabul eder. Jüri tarafından seçilen ve ödül alan öğrencilerin resimleri Türkiye Kas Hastalıkları Derneği tarafından ürün ambalajları üzerinde görsel malzeme, duvar takvimi, kartpostal ve iletişim malzemesi olarak değerlendirilebilecek ve yayınlarda kullanılabilecektir. Gerektiğinde tüm resimler, geliri   Türkiye Kas Hastalıkları Derneği ‘ne bağışlanmak üzere satılabilir.

12. Bu yarışmada ödül kazanan resimlerin telif haklarını öğrenci velilerinden devralır. Bu resimler Türkiye Kas Hastalıkları Derneği tarafından sergileme amaçlı kullanılabilir.

13. Detaylı bilgi için Türkiye Kas Hastalıkları Derneği ‘nin www.kasder.org.tr internet adresine veya 0 212 663 86 86 no’lu Dernek Merkezi’ne başvurabilirsiniz.

Yarışmamızın sponsorluğunu üstlenen Gezi Sepeti – Dogi Tur'a teşekkürlerimizi sunarız.

Gecen ay Agustos 2017 Gelecek ay
week 31 1 2 3 4 5 6