18 AĞUSTOS 2017

KASDER Erken Yılbaşı Kutlaması

2016Yeniyıl4

Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz yılbaşı etkinliğimizi 27 Aralık 2016 tarihinde, saat: 12:00 - 16:00 arası  Paşaeli Piknik Alanı, Gölpark Tesisleri'nde gerçekleştirdik..

Yüzü aşkın katılımcı 2017’yi yüksek moralle karşıladı.
Organize ettiğimiz erken yılbaşı kutlamasında; değerli üyelerimiz, kas hastaları ve yakınları, gönül dostlarımız, dernek başkamız Prof.Dr. Coşkun Özdemir, Başkan Yardımcısı Sayın Ayşegül Domaniç Yelçe, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sayın Kaya Teker ve dernek müdiremiz Sayın Maside Ocak'ın katılımcı olduğu özel günde  yeni yılı yüksek moral ve umutla karşıladı.

Amacımız Yaşama Sevincini Arttırmak
Uzun yıllardır bir çok eleştiriye maruz kalsakta yine de bu tür uygulamalarımızdan ödün vermeyerek devamlılığını getirdiğimiz böylesi özel günleri gerçekleştirmemizin amacı;
Hayattaki zorlu mücade ve özellikle de son bir kaç yıldır ülkemiz ve tüm dünyada yaşanılan olumsuzlukların ardından kas hastaları ve ailelerinin
yaşama sevincini arttırmak, özgüvenlerine katkı bulunmak ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamaya çalışmaktır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof.Dr.Coşkun Özdemir ve Başkan Yardımcısı Sayın Ayşegül Domaniç Yelçe, yeni yıl için güzel temennilerde bulunup konuşmalarında önemli konulara değindiler.

Yusuf Basmacının yönetimindeki KORO ES, GÖNÜL DOSTLARI ORKESTRASI canlı performanslarıyla yine harikalar yaratırken,  katılımcılar 2017’yi bu güzel müzik eşliğinde dans ederek, gönüllerince eğlenerek selamladılar.

Yılbaşı aksesuarlarıyla rengarenk, ellerde Türk bayrakları tutularak büyük bir coşku içinde bu mutlu tablonun oluştuğu kutlamada, yemek yenilerek hediyeler dağıtılması ardından hep birlikte yaş pasta kesilip 2017 için dilekler tuttuldu.

Araç desteğinde bulunan belediyelerimize,  katılımcı olan tüm üye ve gönül dostlarımıza, KORO ES & GÖNÜL DOSTLARI ORKESTRASI üyeleri; Yusuf Basmacı (Perküsyon), Merih Göksu (Klavye), Cem Özmen (Bateri), Ender Bayrak (Gitar), Emin Aydın (Nefesli), Selahattin Bengisu (Bas gitar), Yücel Toktamış (Darbuka),'a  ve   organizyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Kaya Teker ve dernek müdiremiz Maside Ocak'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Gecen ay Agustos 2017 Gelecek ay
week 31 1 2 3 4 5 6