18 EKİM 2017

7 Eylül Dünya DMD Farkındalık Günü

7EYLÜL

DMD hastaları için farkındalık günü ilk kez 7 Eylül 2014 yılında olarak ilan edildi.

''Dünya Duchenne Farkındalık Günü'' ve
Başkanımız Prof.Dr.Coşkun Özdemir'in kaleminden DMD hastalığı hakkında bilgiler :

Türkiye ve Dünya'da bir ilk olan Dmd hastaları için hazırladığımız
''Düşümdeki Uçurtma'' belgeselinin izlenmesi,
böylesi filmlerin çoğalması farkındalık açısından oldukça fayda sağlayacaktır.

İşte detaylar:

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin destekleriyle 2012 yılında çekildi.

Yönetmeliğini Gülsün Saroğlu’nun yaptığı ''Düşümdeki Uçurtma'' (Kite in My Dream) belgeseli hakkında bilgi edinmek isterseniz: Facebook Sayfası: Düşümdeki Uçurtma

Belgesel hakkında detay bilgiler:

Düşümdeki Uçurtma Belgeselini izlemek için:

#7Eylül #DünyaDuchenneFarkındalıkGünü #WorldDuchenneAwarenessDay

7 Eylül ilk kez Dünya DMD hastaları için farkındalık günü olarak ilan edildi.

''Dünya Duchenne Farkındalık Günü'' ve Başkanımız Prof.Dr.Coşkun Özdemir'in kaleminden DMD hastalığı hakkında bilgiler :

Türkiye ve Dünya'da bir ilk olan Dmd hastaları için hazırladığımız ''Düşümdeki Uçurtma'' belgeselinin izlenmesi, böylesi filmlerin çoğalması farkındalık açısından oldukça fayda sağlayacaktır.

Düşümdeki Uçurtma filmi bize, hayallerimizi serbest bırakabildiğimiz ölçüde özgür olabileceğimizi hatırlatan bir umut filmi…İşte detaylar:

Duchenne Muscular Dystrophy (DMD) hastalığıyla ilgili dünyada bir ilk olan ‘Düşümdeki Uçurma’ belgesel filmi, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin destekleriyle 2012 yılında çekildi. Yönetmeliğini Gülsün Saroğlu’nun yaptığı ''Düşümdeki Uçurtma'' (Kite in My Dream) belgeseli hakkında bilgi edinmek isterseniz: Facebook Sayfası : Düşümdeki Uçurtma

Belgesel hakkında web site detay bilgiler:

Düşümdeki Uçurtma Belgeselini izlemek için:

Gecen ay Ekim 2017 Gelecek ay
week 39 1