15 ARALIK 2017

100 Altın İnsan Projemizin Buluşması 5.Yılında

100Aİ2017Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin düzenlemiş olduğu 100 ALTIN İNSAN PROJESİ ‘nin beşinci geleneksel buluşması 23 Eylül akşamı saat 17.30’da gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu dernek müdiresi Maside Ocak’ın yaptığı kokteylde, bir çok yazar, sanatçı, aydın, bilim insanı ve siyasetçi katılımcı oldu.

Açılış konuşması dernek başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir tarafından yapılırken, İstanbul dışından gelerek bu özel buluşmaya katılan dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve 100 Altın İnsan Proje Sorumlusu Çiğdem Demirezen, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Çoban ve Yönetim Danışmanı Yakup Sayın’ın hoş geldiniz konuşmasını yaptı. Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ni yeni bir misyona taşımakta önemli bir kilometre taşı olarak görülen projenin hangi koşullar altında başladığı ve uzak kentlerden zamanı ve mekanı hiçe sayarak proje çalışmalarının başarılı bir şekilde nasıl yürütüldüğünün hikayesi anlatıldı. Kasder müdiresi Maside Ocak 100 Altın İnsan desteğiyle son bir yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetlerin sonuçlarını paylaştı.

Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı gecede kas hastalıkları camiasının her dönem destekçisi olan Türkiye’nin ilk kadın fasıl grubu ‘Altın Kızlar’dan Esra Sarı Ozanoğlu (ud),Berna Sarı Aydil (kemençe)Türk Sanat Musikileriyle yemeğe eşlik ettiler.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ni yeni bir misyona taşımakta önemli bir kilometre taşı olarak gördüğümüz 100 ALTIN İNSAN PROJESİ' ne destek vererek dernek dostu ve değer katıcısı olarak aramızda görmekten mutluluk duyduğumuz yeni üyelerimiz sırasıyla; Koç Üniversitesinden Doç.Dr.E.Şule Yazıcı Yüret, Kasder'in çok eski gönül dostlarından Sn.Ülkü Şengör, Sn.Naim Kosovalı ve değerli eşi Sn.Eda Kosovalı, Sn.Güler Solak, Kasder'in kurucularından Sn.Havva Arslan'ın kızı Sn. Ayşegül Arslan plaketlerini almak üzere davetliler arasındaydı. KASDER'e onur ve güç verdikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Kokteyle katılan 100 Altın Projesi üyeleri ve gönül dostlarının isimleri ise kısaca şunlardı:

Eski Kadın Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Devlet Bakanı Öner Alpago, hakim Emine Göksun Özçelik, CHP Partisi Meclis Üyesi Dr.Canan Kaftancıoğlu, Prof.Dr.Feza Deymeer, Teknopres Metal San.’den Giyasi Taylaner, Yasemin Ersoy, Kimya Müh. Tuncay Erciyes, Güngör Bakkal, Işıl Üreyen, Avukat Ayşenur Güvenç, Boğaziçi Etiket Matbaacılık San.Tic. AŞ. YK Başkanı Celal Mehmet Şengör ve Başkan Yardımcısı Selim Şengör, Emine Özdemir, Özden Tektaş, Ayşegül Arslan, Türk Kadınlar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Akaktan, Terakki Vakfı Sanat Danışmanı olan Devlet Tiyatroları Oyuncusu Orhan Kurtuldu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Heykeltıraş İhsan Alpaslan, Selçuk Erol, gibi isimler dikkati çekenler arasındaydı.

Proje 100 Altın İnsan’a ulaşmak suretiyle, kas hastalıklarıyla mücadelede yeni bir vizyona sahip olmayı amaçlıyoruz.

Projeye üye olarak güç veren, mesajımızı taşıyan, üye olmakla yetinmeyip altın kalpli yeni üyeler kazandıran, gecedeki varlıkları ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran bütün gönül dostlarımıza, yöneticilerimize, proje sorumlumuza, foto çekimleriyle katkı sağlayan Mürsel Çoban ve Tuba Sun'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Fotoğraflar için lütfen burayı tıklayınız

Gecen ay Aralik 2017 Gelecek ay
week 48 1 2 3