22 MAYIS 2018

WEB FORUM

Foruma giriş yapmak için tıklayın...

İçinizdeki Fotoğrafçıyı Keşfedin!

FotoğrafEğitimi

İçinizdeki Fotoğrafçıyı Keşfedin!

Sertifikalı Online
Temel ve İleri  seviye
Fotoğrafçılık Eğitimi
Başlatıyoruz!

Herkesin katılabileceği ücretsiz Fotoğrafçılık kurslarımız Temel ve İleri seviye olup bilgisayar kullanabilen her yaştaki ''Kas Hastası'' içindir.

Eğitmenimiz Öykü Özgen ile birlikte sıfırdan başlayanlar için Temel, İleri seviye Fotoğrafçılık eğitiminde ise temel düzey fotoğraf bilgisine sahip ancak kendisini geliştirmek ve fotoğrafçılığını ilerletmek isteyen fotoğrafçılara yönelik bir eğitim programıdır.

Temel fotoğraf bilgisine sahipseniz bile fotoğrafçılığınızı biraz daha ileriye taşıyacak ileri teknik konuları merak ediyorsanız, bu atölyemiz tam size göre..İleri Fotoğrafçılık Kursu programımızda ileri teknik konulara dair pratik ve teorik uygulamalar yapacağız. Yeni tekniklerle daha yaratıcı fotoğrafların peşindeyseniz bu eğitimden keyif alacaksınızdır.

Eğitim hem pratik uygulama hem de bilgisayar uygulama içermektedir. Fotoğrafçılık dersleri, eğitmenimizin belirleyeceği gün ve saatte online gerçekleştirilecek olup, ücretsiz olarak sizlere sunulacaktır.

Fotoğrafçılık dersi almak için bizimle Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir   adresimize yazarak iletişime geçiniz.

Gecen ay Mayis 2018 Gelecek ay
week 18 1 2 3 4 5 6