E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
DESTEK OL

Sosyal Etkinlikler

2011 Yılına Merhaba Diyoruz

Yine yeni bir yıl var kapımızda… Yeni umutlar yeni hayaller… 2010 yılına elveda dediğimiz ve 2011 yılına merhaba diyerek girdiğimiz şu günlerde tüm üye ve gönül dostlarımızın yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyor, her şeyin gönüllerince olmasını diliyoruz. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve huzur

Aydın Üniversitesi Sağlık Yöneticileri 1. Sınıf öğrencileri KASDER’i ziyaret ettiler.

Sizlerle paylaşmıştık; derneğimizin aktif üyesi Gülizar Resuloğlu ve dernek genel sekreterimiz Aynur Dik, Aydın Üniversitesi’nin davetlisi olarak öğrencilerle sohbet toplantısına katılmışlardı. Bu toplantıda öğrenciler, derneğimizi ziyaret etmek istediklerini belirtmişler ve bu istek bizleri çok sevindirmişti.Aydın üniversitesi ‘nden 20 öğrenci 12.05.2010 tarihinde derneğimize geldiler. Ziyarete gelen öğrencilerin emeklerini katarak yapmış oldukları

Kas Hastalarından Resim Sergisi

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin (KASDER) düzenlediği ve Green Park Bostancı Hotel desteğiyle gerçekleşecek resim sergisi 8 Mayıs’ta verilecek bir kokteyle açılıyor.. Sergide kas hastası ressamlar, gönül dostları, hat sanatçıları ve hattatların eserleri sergilenecektir.   Ressamlar Aydan Çelen Vidan Özdilek Nuray Eruysal İnci Temel Şeyhan Demir Şeyma Oktuğ

Yılbaşı Yemeği