14. KASDER UZMAN BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİK!

KASDER UZMAN BULUŞMALARI DİZİSİNİN ÖN DÖRDÜNCÜSÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK!

Beslenme ve Diyet uzmanı Şeyda Demirçelik’in konuşmacılığında düzenlediğimiz etkinliğin ana başlığı “Nöromüsküler Hastalıklarda Beslenme” idi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba günü, Saat: 21.00’de Zoom programı üzerinden canlı yayınında bir araya geldiğimiz buluşmada; Sağlıklı Beslenme, Besin Öğeleri/Grupları, Kas Hastalıklarında Görülen Beslenme Problemleri, Beden Kitle İndeksi, Antropometrik Ölçümler, Als’de Beslenme Sorunları, Öğün İçerikleri, Nörolojik Hastalıkları çerçevesinde MS ve Parkinson’a da değinen uzmanımız seminer sonunda yönlendirilen soruları yanıtladı.

Sn. Şeyda Demirçelik’e seminerimize katılarak eğitici önemli konularda bizleri bilgilendirdiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Pandemi çerçevesinde start verdiğimiz uzmanlarla online buluşma seminerlerimizi sürdürüp, ilerleyen tarihlerde yeni bir konuk ve konu ile karşınızda olacağız.

🟣 Seminerimizin kaydını Türkiye Kas Hastalıkları Derneği – KASDER YouTube kanalından izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=sGzbqoaFOdc&t=2371s

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Videolarımızı faydalanabileceğini düşündükleriniz ile paylaşırsanız seviniriz.
Bir başka seminerde buluşmak üzere,