15 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

🌼 Bakırköy Belediyesi Engelliler Komisyonu & Kasder iş birliğinde düzenlenen etkinlik 15 Mayıs 2022 Pazar günü, Ataköy Sanatçılar Parkı’nda düzenlendi.
.
🌼 Etkinlik Dernek Başkanımız Prof. Dr. Coşkun Özdemir, Genel Koordinatörümüz Maide Kılıçarslan, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediye Engelli Komisyonu Başkanı Nesrin Serindağ ve bir çok Engelli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
.
🌼 Tüm gün boyunca süren buluşmada, KASDER geleneksel ‘’Yaza Merhaba Pikniği’’ havasında baharla birlikte yazın gelişini kutladık.
.
🌼 Organizyasyonda emeği geçen Bakırköy Belediyesi ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.
.
🌼 Engelliler Haftasında Türkiye Kas Hastalıkları Derneği olarak bir kez daha yeniliyoruz; Kas hastası bireylerin ve yakınlarının daha iyi imkanlara sahip, haklarının güvence altında olduğu, adil ve erişilebilir bir yaşama sahip olması için yeni faaliyetlerimiz ve yeni projelerimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
@bakirkoybelediyesi
@dr.bulentkerimoglu