2022 YILI OPD PROJEMİZ TAMAMLANDI 2023’E START VERİLECEK

🟪 2022 yılı “Online Psikolojik Destek” Projemiz Tamamlandı. 🟪 2023 yılı başvuruları başlatıldı.

#OnlinePsikolojikDestekProjesi, kısa ismiyle OPD projesi; kas hastaları ve yakınlarında tanı sonrası ortaya çıkan sorunları saptamak, bunları gidermeye ve hafifletmeye yönelik yöntem ve uygulamaları aktarmak ve danışmanlık vererek hastalığın yarattığı olumsuz etkileri azaltmak amacıyla Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) tarafından uygulanan bir projedir.

🟪 Proje kapsamında kas hastası bireyler ve yakınları, gönüllü uzmanlardan ücretsiz online psikolojik terapi hizmeti almaktadır.

2022 yılı projemizde:

🔸43 kas hastası birey ve yakınına psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

🔸475 seans gerçekleştirildi.

🔸28 psikolog görev aldı.

🔸Psikologlara 31 saat süpervizyon desteği verildi.

💜 Projemize katılarak göstermiş oldukları ilgiden dolayı kas hastası bireyler ve yakınlarına, emeği geçen tüm psikologlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

📢 Uzmanlara çağrımız;
Sağlık psikolojisi ile ilgilenen #psikolog#psikiyatr ve psikolojik danışman gibi meslek alanlarında eğitim almış uzmanları, gönüllü olarak kas hastalarına ve ailelerine online psikolojik destek vermek üzere projemize davet ediyoruz.

📍2023 yılı için uzman başvuruları 08 Aralık tarihine kadar kabul edilecektir.

📍Projeye katılan gönüllülere süreç boyunca haftada bir olmak üzere uzman psikolog tarafından süpervizyon desteği sağlanacaktır.

👉Katılım formu için burayı tıklayın

#onlinepsikolojikdestek
#kasder #kasdernek