23 NİSAN’I SEVGİ PARKINDA KUTLADIK!

🎈Lions 118 T Yönetim Çevresinin işbirliğinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği engelli ve engelsiz çocukların aynı ortamda sosyalleşebilme amacıyla 23 Nisan 2022 Cumartesi Günü gerçekleştirildi.

🎈Ayazağa Sevgi Parkında, 12.00 16.00 saatleri arasında yapılan etkinliğe #KASDER Kurucu Başkanımız Prof. Dr. Coşkun Özdemir, Genel Koordinatörümüz Maide Kılıçarslan ve Proje Sorumlumuz Selen Solaklar katıldılar.

🎈Evrensel Çocuk Hakları Bildirgesi’nde yer alan “Her çocuğun oyun hakkı vardır” ilkesinden yola çıkılarak engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla Ayazağa’da kapılarını açılan Lions Sevgi Parkı, engellilere ve ailelerine ev sahipliği yaptı. Parkta bulunan oyun grubunda zaman geçiren çocuklar doyasıya eğlenirken, oturma gruplarında oturan aileleri de dinlenme fırsatı buldular.

🎈Etkinliği düzenleyen Lions 118 T Yönetim Çevresine ve organizasyonda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

🎈Tüm çocukların ve yüreği çocuk kalabilen büyüklerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun! : ))