E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

3 ARALIKTA ”ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN” SLOGANIYLA RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İstanbul Üniversitesi’nde buluşuyoruz.

KASDER, İstanbul Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi işbirliğiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli hakları ve güncel sorunların tartışılacağı “Engelli Haklarında Güncel Durum” isimli etkinlik gerçekleştirilecek.

Kasder olarak Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla Türkiye’deki tüm okullarda düzenlediğimiz “Engelsiz Bir Dünya İçin Resim Yarışması”na katılan eserler de etkinlikte yerini alacak. Eserler, okul çağındaki çocukların ve gençlerin gözünden “Türkiye’de engelli bireylerin hayatını ve yaşadığı zorlukları” anlatıyor. Tüm eserlere görme engelli bireyler için resim betimlemesini de içeren özel karekod uygulaması yapıldı.

Müzik yapımcısı ve besteci Ahmet Özden tarafından Engelliler Günü için özel hazırlanan müzik dinletisinin yer alacağı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği”nde, İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin bir de sürprizi olacak. Gençlerin hazırladıkları ve her öğrenciye bir kelime düşecek şekilde; hem işaret dili, hem sesli olarak iletecekleri özel mesaj, katılımcılara sergilenecek.

Bu etkinliğe katılımcı olmanızdan onur ve mutluluk duyarız.

Lütfen katılım durumunuzu ve kişi sayısını 02.12.2019 tarihine kadar derneğimize bildirmenizi rica ederiz.

İletişim bilgilerimiz:
Telefon: 0 212 663 86 86
E-posta: info@kasder.org.tr

Aşağıda etkinlik programının içeriği sunulmuştur.