4. KARİYER ONURSAL ÖDÜLLERİ ”KAS HASTALIKLARI” TEMASIYLA DÜZENLENDİ.

İstanbul Kültür Üniversitesi  Kariyer Kulübü  tarafından ”Farkındalık temalı ödül gecesi”  bu yıl ”KAS HASTALIKLARI” temasıyla düzenlendi.

Üniversite oyları sonucu sanat, spor, edebiyat, medya ve iş dünyasının kıymetli isimlerine ödül verilmesinin yanında bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında derneğimizin ismine de yer verildi.

Bu muhteşem gecenin mimari olan İstanbul Kültür Üniversitesi (@ikukariyerkulubu) ‘nün değerli kulüp üyelerinin gösterdikleri samimiyete, titiz çalışmalarına ve tüm emeklerine birinci dereceden tanık olduk. KASDER ailesi olarak bizi seçtikleri ve onurlandırdıkları için tüm kalbimizle teşekkür ederiz.

Sosyal farkındalığı yüksek olan her birey bizim umudumuza çiçekler açtırıyor. Organizasyonda emeği geçen, maddi manevi desteğini esirgemeyen, katılımda bulunan, destek veren herkese çok teşekkürler.

Birlikte düşünüp, birlikte emek verip, birlikte yol alıyoruz çünkü her zaman söylüyoruz ve inanıyoruz ki birlikte başarabiliriz!

📌 Törene dair videolarımızı izlemek için burayı tıklayınız.