Coşkun Hocamıza Sürpriz Yaş Günü Kutlaması

Kasder’in kurucu başkanı Coşkun hocamıza 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü dernek bahçemizde sürpriz bir yaş günü kutlaması gerçekleştirdik..Kendisi için hazırlanan ve üzerinde “En Genç Delikanlıya Sevgilerimizle” yazılı bulunan doğum günü pastasını kesen Başkan Coşkun Özdemir, sonrasında eşi Emine Özdemir, Yönetim Kurulu üyelerimiz, kas hastası üyelerimiz ve gönül dostlarımızın tebriklerini kabul etti..

Hocamızın kaçıncı yaş gününü kutladığını belirtmeyeceğiz.. Aslında yaşın hiçbir önemi yok..Önemli olan çalışma gayretidir. İçinde yaşadığınız topluma bir şeyler verebilmektir.

Varlığını, kuruluşundan beri tedavisi olmayan bir hastalık için mücadeleye adayan bir dernek: Türkiye Kas Hastalıkları Derneği..

Yola koyulduğu yıl 1978.. Geldiğimiz yıl 2013… Dile kolay; tam otuzbeş yıl!..

Bir insan için, yaşamının en anlamlı yıllarını alacak kadar bir süre.. Ve doyasıya yaşanacak en güzel yıllar…
İşte örnek bir insan; ömrünün yaşanabilecek en güzel yıllarını, doyasıya geçirebileceği en değerli zamanlarını, tedavisi mümkün olmayan, zamanla ilerleyen, bazılarında erken ölümlere yol açan bir hastalıkla mücadeleye adayan Coşkun Özdemir!..

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’ni kuran, bütün yüküyle onu, on yıllardır omuzlarında taşıyan; hastalarıyla birlikte gülen, onlarla birlikte üzülen, kapısı ve kalbi hastalarına hep açık olan Prof.Dr.Coşkun Özdemir!..

Biliyoruz… O hala yorgun değil!.. Hala kırk yıl önceki kadar genç, bir o kadar delikanlı, bir o kadar civanmert!

O bizim kökleri sağlam, yaşlanmayan çınarımızdır..Hocamıza yeni yaşında sağlık, mutluluk diliyoruz…

İyi varsınız Coşkun hocamız…