E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
DESTEK OL

Tagged as: dernek

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği 40. Yılını Kutladı

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği üyeleri, destekçileri ve gönüllüleri ile birlikte Bakırköy Tarık Akan Kültür Konferans Salonu’nda bir araya gelerek 40. yılını ve yeni yılı kutladı. Açılış konuşmasını Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Coşkun Özdemir yaptı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da kutlamaya katılarak konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasının

Yılbaşı Yemeği

23 Aralık 2010 Tarihinde 13:00-16:00 saatleri arasında Türkiye Kas Hastalıkları Derneği geleneksel Yılbaşı yemeği İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecektir. Engellilerin daha fazla katılımını sağlamak için her hasta için bir refakatçi katılımı uygun görülmüştür. Etkinliğimize katılmak isteyenlerin 20 Aralık 2010 tarihine kadar 0212 663 86 86 nolu telefonu arayarak

Aydın Üniversitesi’nin Öğrencileri İle Birlikte “Engelliler İçin Farkındalık” Yaratmaya Çalıştık

Aydın Üniversitesi’nin Sağlık İşletmeleri 1. sınıf öğrencileri ile 05 Mayıs 2010 tarihinde bir araya geldik. Davet, Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Burcu Güdücü ’den geldi. Derneğimizden, sosyal sorumluluk temasının işlendiği derse katılmamız ve engelli bir üyemizin yaşama dair deneyimlerinin paylaşılması istendi. Derneğimizin aktif üyesi Gülüzar Resuloğlu ve Genel Sekreterimiz Aynur Dik