E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
BAĞIŞ YAP

Biz Kimiz?

Biz kimiz?

İnsanlık ailesinin üyeleri olan bizler, çoğu genetik bir bozukluktan dolayı kas hastalığına yakalanmış bireyleriz.

Kaslarımız zayıf kaldığı için zamanla yürüme yeteneğimizi kaybediyoruz. Bazen tekerlekli bir sandalye, bazen de başka yardımcı cihazlarla yaşamımızı sürdürüyoruz.

Aynı zamanda bizler; zayıf kalmış kaslarıyla çevresel engelleri aşamadığı için genellikle eğitimini yarım bırakmış, çoğu kez kendilerine eşlik eden bir tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdüren, bazen hayatı bir trakeostomi ile soluyan, bazen iletişimini yalnızca kaşları ve gözleriyle gerçekleştirebilen, yine de yeri geldiğinde edebiyatta, sanatta, felsefede ve fizikte en büyük başarıları yaşayabilen kas hastalarının gönül dostlarıyız.

Türü 200’ü geçen ve çoğu genetik kökenli nöromüsküler hastalıklarla ilgili tanı ve tedavi yöntemleri üzerine çalışan KASDER gönüllüleriyiz biz… Hayatlarını kas hastalıklarının şifresini çözmeye adamış uzman hekimleriz, nörologlarız, genetikçileriz ve gönüllüyüz.

Bizler; evrenin devasa sonsuzluğuna savrulmuş bir toz zerresi olan dünyada sevgiye, dostluğa, dayanışmaya ve fırsat tanınmaya muhtaç insanlarız.

Yanımızda olun!

Bize katılın!