E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

Fizyoterapi Hizmetleri

KASDER’in verdiği fizyoterapi hizmeti, 2 türlü sürdürülmektedir. Birincisi, dernek binasındaki fizyoterapi merkezinde ve haftanın belli günlerinde yapılmaktadır. Bu hizmet verilirken, genellikle tekerlekli sandalye kullanan hastalarımız ya derneğimize ait hasta nakil aracı ya da İSÖM’dan sağlanan engelli aracıyla derneğe ulaşımı sağlanmaktadır.

KASDER MERKEZİNDE HAFTADA 1,5 GÜN
2005 ve 2006 yıllarında haftanın 5 günü verilen bu hizmetler, ekonomik yetersizlikten dolayı 2008 yılından itibaren haftada 1 güne indirilmiştir.

Derneğimiz ve T.C. Başbakanlık SHÇEK arasında 31.08.1993 tarihinde yapılan protokol ile (Protokol No :B.02.1.SÇE.0.13.00.00/030.03-4326) Anadolu yakasında SHÇEK Maltepe Huzurevi, Avrupa yakasında ise SHÇEK İzzet Baysal Huzurevi’nde kas hastalarına yönelik fizik tedavi hizmeti verilmektedir.

KADIKÖY BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIM KOLAYLIĞI
Rehabilitasyona gidecek ve çoğu tekerlekli sandalye kullanan hastaların taşınmasında, 2008 yılından itibaren Kadıköy Belediyesi ile yapılan işbirliği içerisinde hastalarımıza destek verilmektedir. Çoğu kalıtımsal olan kas hastalıklarında, hastalık genellikle ilerleyici bir seyre sahip olduğundan, hastalar ciddi bir şekilde fizyoterapi hizmetine ihtiyaç duymaktadır. Kendi özel olanaklarıyla genelde bu hizmeti satın alamayan hastalara derneğimiz, olanakları ölçüsünde ücretsiz fizyoterapi hizmetleri sunmaktadır.

KASDER’in Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’ndeki bu hizmet, dernek merkezinde haftanın belirli bir gününde yapılmaktadır. Hizmet verilirken, genellikle tekerlekli sandalye kullanan hastalarımız İSÖM’dan sağlanan engelli aracıyla dernek merkezine ulaşımları sağlanmaktadır.

İşbirliği yapılan kurumlar:
– T.C. Başbakanlık SÇHEK (Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu)
– Maltepe Huzurevi
– İzzet Baysal Huzurevi
– Kadıköy Belediyesi
– Ulusal Lojistik

Bilgi almak isteyenler için :

Tel: 0 212 663 86 86
E-posta : info@kasder.org.tr