İSMMMO & KASDER BULUŞMASI

“İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bakırköy Oda temsilciliğinin düzenlediği geleneksel kahvaltıda 02 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile bir araya geldik.
Derneğimizi ve çalışmalarımızı paylaşarak derneğimizde üretilen ürünleri serileme olanağı bulduğumuz buluşmada, davetleri ve misafirperverlikleri için İsmmmo Bakırköy Oda Temsilcisi sayın Hüseyin İpek’e ve organizyasyonda tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir çok etkinliğimizde bizimle olan destekçimiz Esra Köksal’a ayrıca özverili desteklerinden dolayı ayrıca çok teşekkür ederiz.
Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (@kasdernek)
🧡T E Ş E K K Ü R 💙
@ismmmobakirkoy
………………………………………
İSMMMO BAKIRKÖY İLÇE TEMSİLCİLİĞİ olarak, “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” etkinlikleri çerçevesinde KASDER-TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ ile birlikte düzenlemiş olduğumuz kahvaltı etkinliğimizde bizleri katılımları ile yanlız bırakmayan, etkinliğimizi anlamlı kılan Oda Başkan Yardımcımız Sn Mahmut Şahin’e,Turmob Sürgem Sekreteri Sn Ziya Disanlı’ya, Disiplin Kurulu Üyesi Sn Savaş Çakır’a, Haksız Rekabet Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Ali Çelik’e,Bahçelievler Oda Temsilcisi Sn Zeynep Avcıl’a,Güngören İlçe Temsilcimiz Sn İnan Aydoğan’a, Büyükçekmece İlçe Temsilcimiz Sn Orhan Şahin’e,Esenyurt İlçe Temsilcimiz Sn Serhat Karakoç’a, Stajyerlerle İletişim Komite Başkanı Sn Emre Görgün’e,Önceki Dönem Turmob Genel Başkanı Sn Masis Yontan’a, Önceki Dönem Turmob Disiplin Kurulu Başkanı Sn Aziz Gökdeniz’e Önceki Dönem Turmob Kurul Üyesi Sn Recep Sevinç’e MMDB Beyoğlu Şube Başkanı Sn Zekiye Ağca’ya, MMDB Büyükçekmece Şube Başkanı Sn Nedim Kaya’ya, MMDB Şişli Şube Başkanı Sn Alim Kesik’e MMDB Zeytinburnu Şube Başkanı Sn Osman Gelir’e,KASDER Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Başkan Yardımcısı Sn Fatma Çoban’a, 13 yıldır her ayın ilk haftası bizlerle birlikte olarak desteklerini veren etkinliğimizi anlamlı kılan meslektaşlarımıza ve stajyerlerimize, her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de özveri ile yürekten destek veren etkinliğin başarılı olmasında büyük emekleri olan İlçe Temsilci Yardımcısı arkadaşlarıma, şahsım ve ilçem adına teşekkür ederiz.
İSMMMO – Bakırköy Oda Temsilciliği
@Hüseyinİpek