İYİLİK PEŞİNDE KOŞACAK GÖNÜLLÜLER ARIYORUZ!

KASDER ile Adımlarınızı İyilik Peşinde Atın!

KASDER olarak ilk kez katılım sağlayacağımız bu yeni maceramızda  #BirlikteBaşarabiliriz  diyerek  43. N Kolay İstanbul Maratonu’nda adımlarımızı kas hastası bireyler için atıyoruz.

KASDER, solunum cihazı kullanan kas hastalarını fiziksel olarak mümkün olan en iyi duruma getirmek ve solunum cihazı kullanan kas hastalarının kullanıma elverişli, rahat solunum maskelerine erişimlerini amaçlıyor. (1  kas hastasının sağlıklı şekilde nefes alabilmek için ihtiyacı olan BİPAP maske bedeli 1.500 TL’dir.)

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği, ülkemizde sayıları 100 bini aşan kas hastalarının daha kaliteli yaşam sürmelerini sağlamak, hastalara ve topluma rehber olmak, çözüm önerileri geliştirerek uygulanmasını sağlamak amacıyla 1978 yılından bu yana kas hastalarının en etkin sivil toplum adresidir.

Kendi yardımseverlik kampanyanı oluşturmak için yapman gerekenler:

1. www.adimadim.org sitesinden kaydını oluştur.
  2. Koşu kaydını yap!
  3. Projeni seç, Yardımseverlik Kampanyanı oluşturmaya başla!
  4. YARIŞA KATIL

Sen de KASDER’le adımlarınızı iyilik peşinde koşan insanlarla birlikte kas hastası bireyler için atmak, kendi bağış kampanyanı yürüterek kas hastası bireylere destek olmak istiyorsan başvuru formunu doldurabilirsin.

KASDER İLE İYİLİK PEŞİNDE KOŞ!