KAS VE SİNİR HASTALIKLARI MERKEZİ AÇILDI

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan açılışa Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hakan Başar, kas hastaları ve aileleri katıldı.

Toplam 4 adet Kas ve Sinir Hastalıkları Heyet Polikliniği olan merkezde hastaların tanı, tedavi ve rehabilitasyonunda nöroloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, çocuk sağlığı ve hastalıkları gibi çeşitli branşlarda sağlık hizmeti verilecek.

Günlük ortalama 300 hastaya hizmet verecek olan tam teşekküllü fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde hastaların ayakta ve yatarak tedavisi yapılabilecek.Toplam bin 620 metrekare alana sahip merkezde fizik tedavi ünitesi, robotik tedavi ünitesi, spinal deformite tedavi üniteleri ve hidroterapi havuzu bulunuyor.

🔖 NOT: Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kas ve Sinir hastalıkları Merkezinde hasta kabulüne başlamıştır. Hastanenin telefon numarası 0212 615 38 38’dir. Hastaneden veya Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nden iletişime geçebilirsiniz.