KASDER ‘FUTURE HEALTHCARE İSTANBUL 2021 KONFERANSI’NDA!

Future Healthcare İstanbul davetlisi idik. Konferans, Aile Hekimliği ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Ender Saraç moderatörlüğünde; Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) Genel Koordinatörü Maide Kılıçaraslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. “Hasta Derneklerinin Geleceği” konulu panelde kas hastalıkları konusundaki soruları cevapladık.

Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı 5 gün boyunca binlerce farklı firma ve sağlık profesyonellerine ev sahipliği  yaptı. 18-22 Ekim 2021’de İstanbul Fişekhane Etkinlik Merkezi’ndeki buluşma, Tazefikir Group ve Future X Events tarafından düzenlenendi. Hibrit bir formatta hem fiziksel katılımla hem de online olarak yapıldı.

Türkiye’den ve yurt dışından sağlık sektörünün öncü isimleri “Bilgiden İlham Alıyor, Bilimle Yaşıyoruz” teması ile sağlığın geleceğini konuşmak için bir araya geldiler. Böylelikle sağlık sistemine yön veren politikacılar, üst düzey yetkililer, etkili ve öncü bilim adamları, akademisyenler, sektörde öncü rolü olan klinik sağlık uzmanları, ilaç firmaları, hasta dernekleri, eczacılar, tıbbi cihaz üreticileri, sağlık sektöründe yer alan üst düzey yöneticiler, girişimciler, hastane yetkilileri ve sosyal medyadaki etkili sağlık profesyonelleri katılmış oldu.

Sağlık hizmetlerinin geleceği ile ilgili çığır açan yeni teknolojiler ve tedavi yöntemleri, geleceğin hastaneleri, sağlıkta yapay zekâ, sanal gerçeklik, robotik uygulamalar, nano-teknoloji, kişiselleştirilmiş tıp, giyilebilir teknolojiler, deep learning, koruyucu tıp, OTC’nin geleceği, uzay tıbbı, hasta dernekleri ve geleceğin tıp eğitimi gibi merak edilen konular konferansın programında yer aldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Future Healthcare İstanbul’da 5. günü sağlık okur yazarlığından, gıdanın geleceğine, hasta derneklerinin dijitalleşmesinden, birbirinden farklı ve zihin açıcı panellerle tamamlandı. Katılımcı olduğumuz 22 Ekim tarihi aynı zamanda ‘Sağlık Okur Yazarlığı Günü’ne de denk geldiğinden, ülkemizdeki halk sağlığını daha iyi noktalara getirmek için hep birlikte ‘Sağlık Okur Yazarlığı’’nı artırmak, doğru bilgiye ulaşmak, bilgiyi hayata geçirmek ve kullanmak yüzyılımızın en temel Sağlık Hizmetlerinden biri olmalı diyor, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Konferansın programı, konuşmacılar ve diğer bilgiler https://futurehealthcare-istanbul.com/tr adresinde yer alıyor.