E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

”KASDER ONLINE SATRANÇ TURNUVASI” 28 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ!

KASDER Online Satranç Turnuvası 28 Haziran 2020 Tarihinde!

Türkiye Satranç Federasyonu ve Beyin Sporları Gençlik Spor Kulubü ile ortaklaşa düzenlediğimiz ”KASDER Online Satranç Turnuvası”na 7’den 70’e tüm satranç severleri bekliyoruz.

28 Haziran 2020 Pazar 14:00`te  herkesin katılımına açık olan ücretsiz Satranç Turnuvası düzenlenecektir.

Kas hastalıklarının araştırılması, tanı ve tedavi yöntemleri üzerine çalışmalar yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan KASDER Online Satranç Turnuvası etkinliği ile kas hastalıkları konusunda toplumsal farkındalık oluşturulmasını hedefliyor.

Turnuvanın chess.com platformu üzerinden, 5 dakika+ 2 saniye düşünme süresinde 11 tur İsviçre Sisteminde düzenlenmesi planlanmıştır. Turnuva online kayıtları haberin devamında başlamıştır. Turnuva sonunda ilk 3 sporcuya kupa-madalya ve satranç takımı ile KASDER onur ödülü olarak turnuvaya katılan 7 sporcuya satranç takımı verilecektir.

.

Turnuva Afişi    Online Kayıt    Türkiye Satranç Federasyonu

Not: Açık turnuvalara daha önce kayıt yapmış sporcularımızın sadece turnuva günü 13:00-13:59 arası chess.com sitesinden KATIL işlemi yapması yeterlidir.

BİLGİ: Chess.com`dan yeni kullanıcı adı alacak sporcularımız yeni kullanıcı adı alırken “satranç beceri seviyesi” bölümünü (yeni-orta-gelişmiş-uzman) rating düzeylerine uygun olarak seçmeleri önemle gerekmektedir.

KAYITLARLA İLGİLİ İLETİŞİM: İl Temsilciliği – 212 249 41 67

Turnuva Katılım Adımları:
1- chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alması gerekmektedir. Kullanıcı adları sporcuların gerçek ad-soyad bilgisi ve ilave olarak sadece rakkamdan oluşturulabilir. chess.com kullanıcı adı almak için tıklayınız..
2- chess.com sitesinde turnuva grubuna üye olunmalıdır: www.chess.com/club/tsf-istanbul-acik-turnuvalar
3- Turnuvaya katılmak için istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yaptırılmalıdır. Online Kayıt için tıklayınız..
4- Turnuva başlangıç saatinden 1 saat önce ile turnuva başlangıcına kadar turnuvaya kayıt kontrol işleminizi chess.com sitesinden KATIL butonuna tıklayarak yaptırılmalıdır. (28 Haziran 2020 Pazar 13:00-13:59 arasında aktif olacaktır)

Tüm katılımcılara başarılar diliyoruz.

#kashastalarınanefesol #kasder #kashastalıklarıderneği #koronayakarşınefesimolurmusun
#nefesol #iyilikzamanı #satranç #satrançturnuvası