KASDER UZMAN BULUŞMALARI DİZİSİNİN 12’CİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Pandemi çerçevesinde uzmanlarla online buluşma dizisinin bu ay ki konuğu Engelsizkariyer.com ve Yasadikca.com platformlarının kurucusu, Sosyal Girişimci, Yazar Sn. Mehmet Kızıltaş idi.
.
15 Aralık 2021 Çarşamba günü, Saat: 21.00’de İnstagram hesabımız @kasdernek üzerinden canlı yayınında ”Engelli Hak Farkındalığı ve İstihdam Hakkının Kullanımı” konularına değinildi. On ikincisi gerçekleştirilen “Uzmanlarla Buluşmalar” dizimizde bizlere çok değerli bilgiler aktaran Mehmet Kızıltaş’a çok teşekkür ediyoruz.
.
“Kas Hastasıyım Haklarımın Farkındayım” projemiz kapsamında kişilerin hak farkındalıklarını arttırmak, engelli bireylerin topluma tam ve etkin katılımını desteklemek ve sahip olunan hakların kullanımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz yayınımızın tamamı ve diğer seminerlerimize YouTube kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.
.
📌 Türkiye Kas Hastalıkları Derneği – KASDER YouTube kanalı linki: https://www.youtube.com/watch?v=wPPDM8C0oEc&t=785s
.
🟣 Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Videolarımızı faydalanabileceğini düşündükleriniz ile paylaşırsanız seviniriz.
.
Bir başka seminerde buluşmak üzere,