KASDER UZMAN BULUŞMALARI DİZİSİNİN DOKUZUNCUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK.

Pandemi çerçevesinde uzmanlarla online buluşma seminerlerimizin dokuzuncusunu Uzman Dkt. Fatma Nerse ile yaptık.
.
SMA Farkındalık ayı kapsamında hazırladığımız seminer ‘’SMA TİP1’de görülen Yutma Bozukluklarında Dil ve Konuşma Terapisinin Rolü’’ başlığında gerçekleştirildi.
.
Fatma Nerse; Yutma Nedir, Yutma Güçlüğü (Disfaji), Sma’da Yutma Güçlükleri, Değerlendirme, Modifiye Baryum Yutma Çalışması, Fleksible Endoskopik Yutma Değerlendirmesi, Güvenli Beslenme ve Terapi, Literatüre Bakış, Hastalar ve Metod, Nursinersen’de Palyatif Bakım, Nursinersen Grubunda Beslenme Sorunları, Mevcut İlaç Müdahalelerinin Yutma Üzerine Etkisi konularına değinerek sunum yaptı.
.
Sn. Fatma Nerse’ye bizlere önemli bilgiler aktardığı için şükranlarımızı sunar, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
.
📌 Seminerimizin kaydını Türkiye Kas Hastalıkları Derneği – KASDER YouTube kanalından izleyebilirsiniz.
.
🟣 Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Videolarımızı faydalanabileceğini düşündükleriniz ile paylaşırsanız seviniriz.
.
Bir başka seminerde buluşmak üzere,