KASDER’DE ”RAMAZAN AYI DAYANIŞMASI” 100 KİŞİYE ULAŞTI!

RAMAZAN AYI; Dayanışma, Yardımlaşma ve Paylaşma demektir…

Bir yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkileyen #Covid-19 Salgını sürecinde, kas hastalığı ile mücadele eden ailelerin sosyo-ekonomik sorunlarının arttığına tanık olmuştuk. Bu nedenle, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (#KASDER) olarak ihtiyaç sahibi olan kas hastalarından gelen talepleri değerlendirerek, bu yıl da ‘’Ramazan Ayı Yardım Kampanyası’’ düzenledik.

Geçen sene Ramazan ayında, sadece İstanbul’da yaşayanlara gıda kolisi ulaştırabilmiştik. Bu seneki hedefimiz, İstanbul ili içinde sınırlı kalmayıp Türkiye genelinde en az 100 kas hastası ailesine ulaşmaktı. İstanbul’da ikamet edenlere gıda kolisi desteği sunarken, İstanbul dışından başvuru yapanlara ise gıda alışverişinde kullanabilecekleri hediye çeki sağlamış olduk.

Ramazan ayı taşıdığı önemin yanı sıra sosyal açıdan da dayanışmanın ve yardımlaşmanın en yüksek olduğu aydır. Manevi güzelliklerin bir arada yaşandığı bu ay da ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize…

💜 Yardım kampanyası çağrımıza kayıtsız kalmayıp, elini uzatan herkese ilgi ve destekleri için tüm kas hastaları adına çok teşekkür ederiz! 🙏

💜 Bayram arifesinde hayırlı Ramazanlar diler, hep beraber daha güzel yarınlar temenni ederiz.

#BirlikteBaşarabiliriz #nefesol #iyilikzamanı #ramazan #ramazanbayramı #erzakyardımı
#kasder #kasdernek #kashastalıklarıderneği