KELEBEK FESTİVALİ 2022 GERÇEKLEŞTİ

🦋 KELEBEK FESTİVALİ 2022

✨Uluslararası Rotary 2420. Bölge Rotaract Kulübü & Kasder iş birliğinde düzenlenen organizasyon • 5 Haziran 2022 Pazar günü gerçekleşti.

✨ “Kozaları Yırtıp Uçma Zamanı” sloganı ile başlatılan festival, her yaştan insanın kelebekleri özgür bırakmaları için Beşiktaş ‘Dilek Sabancı Parkı’nda toplandık.

✨Tüm gün süren Kelebek Festivali kapsamında; açık alanda dezavantajlı gruptaki çocuklara müzikle, gösterilerle ve daha birçok etkinlikle keyifli bir gün yaşatmak adına bir araya gelelim istedik.

✨Engelli bireyler ve engelli olmayanları aynı platformda kaynaştırarak, kendilerini ifade edebilme özgürlüğü sağlamayı amaçladığımız bu günde, çocukların kapalı kalıp içinden çıkamadıkları kozalarını birlikte açıp onları bir kelebek olarak gökyüzüne uçurmayı hedefledik.

✨Çocuklara güzel bir gün yaşatmak için düzenlediğimiz alanda; dans aktiviteleri, müzik dinletileri, oyun alanları, sanat ve el işi atölyelerinin yanı sıra çocuklara ikram etmek üzere sponsorlar aracılığıyla temin ettiğimiz pamuk helva, mısır, dondurma, çikolata gibi çeşitli atıştırmalık stantları da yer aldı.

✨Dezavantajlı gruptaki çocukları eğlenceli birçok etkinlikle buluşturan Kelebek Festivali, herkesin katılımına açıktı. Türkiye Kas Hastalıkları Derneği olarak, tüm destekçilere ve ilgi gösterip katılımcı olan herkese teşekkür ederiz. Bir başka buluşmada bir arada olmak temennisiyle 🙏