E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

KAS HASTALARI #KORONAVİRÜS SALGINI DÖNEMİNDE İDARİ İZİNLİ SAYILMALI !

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği olarak son iki aydır COVID-19 virüsünden dolayı önemli riskler altında olan kas hastalarımızın durumuna dikkat çekmek amacıyla bir sosyal medya ve farkındalık çalışması yürütmekteyiz. 2 Haziran tarihli genelgeyle Sağlık Bakanlığı tarafından Pandami sürecinde idari izinli sayılacak hastalıklar listesi yayınlanmıştır. Bu listedeki 731 adet kronik hastalık grubuna,

”KASDER ONLINE SATRANÇ TURNUVASI”NA DAVETLİSİNİZ!

Değerli Üyelerimiz; Türkiye Satranç Federasyonu, Beyin Sporları Gençlik ve Spor Kulubü ile ortaklaşa düzenlediğimiz KASDER Online Satranç Turnuvasına 7’den 70’e tüm satranç severleri bekliyoruz. Turnuvamız, ücretsiz olup 10.06.2020 tarihinde saat 21.00’de www.chess.com sitesinden gerçekleştirilecektir. https://www.chess.com/club/kasder-satranc-toplulugu linkini tıklayarak 10.06.2020 tarihi saat 20:00’ye kadar online kayıt yaparak katılım sağlayabilirsiniz. Turnuvamızda başarılı olan

BM “COVID-19 VE ENGELLİ BİREYLER” RAPORU

Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan ve COVID-19  sürecinde ve engelli bireylerin yaşadığı sorunlara dikkat çeken, bu sorunlara çözümler üreten raporun  Türkçe çevirisi Uluslararası Toplum Gelişimi Derneği tarafından yapılmış olup rapora aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz : BM ENGELLİLİK VE COVID-19 (06.05.2020)

KORONAYA KARŞI ”NEFESİMİZ OLUR MUSUNUZ?” KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI