E-Bülten

KASDER / E-BÜLTEN (NİSAN – MAYIS – HAZİRAN) 2022

Sevgili KASDER ailesi,   Uzun süren kış ayları bitti.  İlkbaharda ağaçlar bütün yeşil elbiselerini giyerken yapraklarını göğe uzatmak için sabırsızlanıyor. Bu yaz mevsiminde umuyoruz ki havalar gibi yüreğiniz de hep sıcacık olsun.   1978 yılından itibaren kas hastası bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik sistematik çözümler ve bireyleri güçlendirmek adına yaptığımız

KASDER / E-BÜLTEN (OCAK – ŞUBAT – MART) 2022

🟣 Ocak – Şubat – Mart  aylarındaki faaliyetlerimizin yer aldığı e-bültenimiz yayında!. . Sevgili Kasder ailesi, . Geride bıraktığımız 2021 yılında farklı konularda mücadele ettik fakat kas hastası bireyleri güçlendirmek adına yaptığımız çalışmalarda sizlerden aldığımız destek bizim en büyük enerji kaynağımız oldu. . Desteğinizin bize verdiği güç ile birçok faaliyet

KASDER / E-BÜLTEN (EKİM – KASIM – ARALIK) 2021

📨 KASDER’DEN HABERLER 🟣 E-Bülten (Ekim– Kasım – Aralık 2021) . Değerli Üyelerimiz, . Yeni yıl, umutlar, dilekler, yenilikler ve başlangıçları da beraberinde getirir. Kış mevsimine de geçiş yaptığımız bu günlerde pandeminin neden olduğu tahribatların sona ermesini hep birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu günlere kavuşmayı umuyoruz. . Kasder olarak sürdürdüğümüz hak

KASDER / E-BÜLTEN (TEMMUZ – AĞUSTOS – EYLÜL) 2021

📨 KASDER’DEN HABERLER 🟣 E-Bülten (Temmuz – Ağustos – Eylül 2021) . Değerli Üyelerimiz, . Gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri sizler için özetledik. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarındaki faaliyetlerimizin yer aldığı bu bülteni incelemek için bağlantıyı tıklayınız: E-Bülten-Temmuz-Ağustos-Eylül . Kas hastası bireylerin ve yakınlarının daha iyi imkanlara sahip, haklarının güvence altında olduğu, adil

KASDER/E-BÜLTEN (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-2021)

📨 KASDER’DEN HABERLER 🟣 E-Bülten (Nisan – Mayıs – Haziran 2021) . Değerli Üyelerimiz, . Gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri sizler için özetledik. İncelemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız: E- Bülten-Nisan-Mayıs-Haziran . Yeni başlangıçların müjdesi olan bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte doğa gibi umutlarımızda tekrar canlanıp yeşermeye başladı. . Pandemi sürecinde tedbirleri elden bırakmadan

KASDER/E-BÜLTEN (OCAK-ŞUBAT-MART-2021)

KASDER’DEN HABERLER E-Bülten (Ocak – Şubat – Mart 2021) . Değerli Üyelerimiz, 2021 senesinin ilk üç ayını geride bıraktık. Bir yandan pandemi şartlarının etkileri ile mücadele ederken diğer yandan kas hastaları ve yakınlarının tüm insan haklarına eşit bir biçimde eriştiği ve daha iyi imkanlarla dolu bir yaşama sahip olduğu bir

KASDER’DEN HABERLER (EKİM-KASIM-ARALIK-2020 ) E-BÜLTEN

SİZLERİ ÖZLEDİK! Salgın sürecinde KASDER üye ve gönüllerinden uzakta kalmak, yüz yüze iletişimin ve paylaşılan zamanın sıcaklığını yaşayamamak bizim için üzüntü verici. Umuyoruz ki en kısa zamanda salgının etkileri azalır ve biz yeniden bir araya gelebiliriz. Etkisini yaşamımızın her alanında hissettiğimiz COVID-19’un yarattığı salgın koşullarına çalışmalarımızı adapte ettiğimiz yoğun bir