E-Bülten

KASDER/E-BÜLTEN (NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-2021)

📨 KASDER’DEN HABERLER 🟣 E-Bülten (Nisan – Mayıs – Haziran 2021) . Değerli Üyelerimiz, . Gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri sizler için özetledik. İncelemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız: E- Bülten-Nisan-Mayıs-Haziran . Yeni başlangıçların müjdesi olan bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte doğa gibi umutlarımızda tekrar canlanıp yeşermeye başladı. . Pandemi sürecinde tedbirleri elden bırakmadan

KASDER/E-BÜLTEN (OCAK-ŞUBAT-MART-2021)

KASDER’DEN HABERLER E-Bülten (Ocak – Şubat – Mart 2021) . Değerli Üyelerimiz, 2021 senesinin ilk üç ayını geride bıraktık. Bir yandan pandemi şartlarının etkileri ile mücadele ederken diğer yandan kas hastaları ve yakınlarının tüm insan haklarına eşit bir biçimde eriştiği ve daha iyi imkanlarla dolu bir yaşama sahip olduğu bir

KASDER’DEN HABERLER (EKİM-KASIM-ARALIK-2020 ) E-BÜLTEN

SİZLERİ ÖZLEDİK! Salgın sürecinde KASDER üye ve gönüllerinden uzakta kalmak, yüz yüze iletişimin ve paylaşılan zamanın sıcaklığını yaşayamamak bizim için üzüntü verici. Umuyoruz ki en kısa zamanda salgının etkileri azalır ve biz yeniden bir araya gelebiliriz. Etkisini yaşamımızın her alanında hissettiğimiz COVID-19’un yarattığı salgın koşullarına çalışmalarımızı adapte ettiğimiz yoğun bir