Genel

KASDER Hasta Kayıt Başvurusu

Aramıza hoş geldiniz! Kas hastası ve yakınlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz proje/çalışmalara katılmak ve bizlerden haberdar olmak için formu doldurabilirsiniz. Hasta Kayıt Formu için BURAYI tıklayınız.

KASDER Üyelik Başvurusu

, Amaçlarımıza yönelik çalışmalarımıza devam edebilmek için dernek üyelik kaydınızı yapabilir, çalışmalarımıza katkı sunabilirsiniz. Çalışmalarımızda her birlikte yol alıp, başarabilmek dileğiyle! *Dernek üyelik aidatımız yıllık 30 TL.’dir. Üye Kayıt Formu için BURAYI tıklayınız.

NEGAP PROJESİ

Nöromüsküler Hastalıklar Eğitim ve Güçlendirme Projesi (NEGAP)   KASDER Akademi nedir? Sabancı Vakfı tarafından desteklenen ”Nöromüsküler Hastalıklar Eğitim ve Güçlendirme Projesi”, yetişkin ve ebeveynler için iki programdan oluşan video temelli, yapılandırılmış bir eğitim projesidir. Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında 2022 Ağustos ayında desteklenmeye hak kazanan projenin, 2023 Mart ayında yayında

KASDER Yardımseverlik Koşuları

TÜRKİYE KAS HASTALIKLARI DERNEĞİ (KASDER) YARDIMSEVERLİK KOŞULARI Yardımseverlik koşuları; Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) sporlar aracılığıyla gönüllüleri bir araya getiren kaynak geliştirme metodudur. Adım Adım oluşumu yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak  ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumudur. Detaylı bilgi için tıklayınız. Yardımseverlik koşuları hakkında Adım Adım videosu için tıklayınız. Adım