E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

Güncel

KIZI ÖZLEM ÖZDEMİR’İN KALEMİNDEN PROF. DR. COŞKUN ÖZDEMİR!

Prof.Dr. Coşkun Özdemir hocamızın kızı Özlem Özdemir’in kaleminden; Babalar gününe özel yazısını sizlerle de paylaşıyoruz…   Özlem Özdemir : ”Babamdan önemli dersler! Yıllar öncesinden dersler bugün benim için çok şey ifade ediyor! Yaşadığımız bu zor zamanlarda, çok insan bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu anladım. Çocukluğunuzda size

KASDER VE TOFD İŞBİRLİĞİYLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ATS’LERİNE KAVUŞTU!’

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız tekerlekli sandalye bağışı duyurumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu paylaşım sayesinde gelen 15 talebi inceledik ve başvuruları uygun bulunan hastalarımıza TOFD işbirliğiyle tekerlekli sandalyelerini teslim ediyoruz. Değerli destekleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. #kashastalarınanefesol #kasder #kashastalıklarıderneği #koronayakarşınefesimolurmusun #ats #nefesol #iyilikzamanı #tekerleklisandalye

YAŞAM, EĞİTİM VE SAĞLIK HAKKIMIZ İÇİN KAMUOYUNU DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ!

Türkiye’de sayıları milyonları aşan engelli bireyleri ve kas hastaları, zor geçen hayatlarının en kritik dönemecinde… Kasları eridiğinden dolayı çoğu tekerlekli sandalyeye ve yatağa bağımlı hale gelen, bakıma mutlak ihtiyaç duyan kas hastalarının Koronavirüs’e karşı herhangi bir savunma mekanizmaları yok. Bu nedenle pandemiye karşı birinci derece risk grubuna giren kas hastaları

Dünya Sağlık Haftası Kutlu Olsun!

Hayallerimiz, hedeflerimiz, aşklarımız… Bizi hayata bağlayan ne varsa hepsinin kaynağı; SAĞLIK. Koronavirüs salgını bu gerçeği tüm dünyaya haykırıyor! Olağanüstü şartlarda büyük fedakarlıkla çalışan başta sağlık emekçileri olmak üzere herkesin Dünya Sağlık Haftası Kutlu Olsun! Sağlık Haftası vesilesiyle tüm toplumu sağlık için daha fazla çaba göstermeye davet ediyoruz. #sağlık #sağlıkçalışanları #sağlıkhaftası #health #healthweek

Prof.Dr. Haluk Topaloğlu’dan Covid-19 Salgını ve Nöromusküler Hastalıklar İçin Önlemler

28 Mart 2020 Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, Yeditepe Üniversitesi Pediatri Anabilim Dalı Covid-19 salgını ve nöromusküler hastalıklar için önlemler Sevgili ailelerimiz, Sevgili çocuklar Covid-19 virus salgını yaşadığımız bu günler nöromusküler hastalarımızın bireysel tedavisinde bazı ek önlemler alınmasını gerektirebilir. İşte bu hususta uluslararası Neuromuscular Disorders dergisinin Yayın Kurulu üyelerinin ortak çabası

Bilgilendirme