Güncel

KASDER ”ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ”NDE!

Kasder 10 Kasım “Ata’ya Saygı Yürüyüşü”nde! . 🟣 İBB ve Bakırköy Belediyesi iş birliği ile düzenlenen organizyasyon 10 Kasım günü Florya Atatürk Ormanı’nda yapıldı. . 🟣 İBB Başkanı Sn.Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Sn. Dr. Bülent Kerimoğlu’nda bulunduğu ‘Ata’ ya Saygı’ yürüyüşü, Saat 11.30’da başlayıp yaklaşık 1.5 kilometrelik boyunca yürüyerek

ADIMLARIMIZI İYİLİK PEŞİNDE ATTIK!

43. İstanbul Maratonu’nda bizlerle birlikte yepyeni bir deneyime imza atan, adımlarını kas hastası bireyler için atan koşucularımıza teşekkür ediyoruz. . İlk koşu takımımız olan @ozuoutdoor ekibiyle ve tüm bireysel koşucularımızla birlikte 7 Kasım’da beraber adımlarımızı iyilik peşinde attık. . İlk kez katılım gösterdiğimiz maratonda #NefesimizOl diyen kas hastalarına BIPAP maskelerini

KASDER ‘FUTURE HEALTHCARE İSTANBUL 2021 KONFERANSI’NDA!

Future Healthcare İstanbul davetlisi idik. Konferans, Aile Hekimliği ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Ender Saraç moderatörlüğünde; Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) Genel Koordinatörü Maide Kılıçaraslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. “Hasta Derneklerinin Geleceği” konulu panelde kas hastalıkları konusundaki soruları cevapladık.   Future Healthcare İstanbul Uluslararası Konferansı 5 gün boyunca binlerce farklı firma

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ”NADİR HASTALIKLAR ARAŞTIRMA LABORATUVARI” AÇILIŞINDAYDIK

🛡️ Nadir Hastalıklar Araştırma Laboratuvarı’nın açılış törenine katıldık. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi “Nadir Hastalıklar Araştırma Laboratuvarı” açılışına bizi temsilen Başkan Yardımcımız Sn. Fatma Çoban ve Genel Koordinatörümüz Psk. Maide Kılıçarslan katıldılar. Prof. Dr. Gülden Gökçay: “Nadir hastalıkların yüzde 80’ini çocuklar oluşturuyor” İSTANBUL (İHA) – Dünyada 300 milyon, Türkiye‘de ise

BECKER MÜSKÜLER DİSTROFİ (BMD) : HAFTASI