Güncel

OPDP EĞİTİMİNİ TAMAMLADIK

🟣 KASDER Online Psikolojik Destek Projesi (OPDP) kapsamında 2023 döneminde bizlerle olacak gönüllülerimizle proje eğitimimizi tamamladık. 💜 Eğitimde bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan Klinik Psikolog Dr. Beyza Ünal’a ve eğitime katılan gönüllülerimize teşekkür ederiz.

AKADEMİ KOMİTEMİZLE YILIN İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

🟣KASDER AKADEMİ KOMİTEMİZ İLE 2023 YILININ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK. Birbirinden kıymetli sağlık alanında çalışan KASDER Akademi Komite üyelerimiz ile birlikte bu sene içerisinde yapacağımız çalışmalar üzerinde konuşup planlamalar yaptık. Toplantımıza katılan/katılamayan tüm komite üyelerimize emekleri için teşekkür ederiz! Çalışmalarımız için takipte kalmaya devam edin çünkü #BirlikteBaşarabiliriz 📌Komitemiz hakkında bilgi almak ve

BURSİYERLERİMİZLE İLK BULUŞMA!

🎓 KASDER olarak eğitimi destekliyoruz. Kas hastalıklarına sahip üniversite öğrencilerini desteklediğimiz “Eğitime Destek Geleceğe Hayat” Burs programımız kapsamında değerlendirme aşamasını geçen bursiyerlerimizle ilk buluşmamızı gerçekleştirdik. Program kapsamında belirli dönemlerde bir araya gelerek öğrencilerimizi yakından tanımaya ve onların gelişimsel alanlarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tüm bursiyerlerimiz KASDER ailesine hoş geldiniz! 📌Gelecek

PROF.DR.NURETTİN SÖZEN’DEN DERNEĞİMİZE ZİYARET!

Derneğimizin oluşumunda büyük katkısı olan, eski dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Prof. Dr. Nurettin Sözen derneğimize ziyarette bulundu. Kendisine derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak kendisiyle sivil toplum işbirliğinin öneminin vurgulandığı çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu kıymetli ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. #nurettinsözen #ibbbaşkanı #ibb #kasder #kasdernek #türkiyekashastalıklarıderneği

2023 ÖTV LİMİTİ VE ŞARTLARI DEĞİŞTİ!

2023 ÖTV Engelli Muafiyetli Araç Üst Limiti ve Şartları Değişti! . Engelli bireylerin araç alımlarında Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyet limiti bir süre önce belirlendi. ÖTV muafiyetinde üst sınır 450 bin 500 liradan 1 milyon 4 bin 200 liraya yükseltildi. . Hazine ve Maliye Bakanlığının (Gelir İdaresi Başkanlığı), Özel Tüketim

İKÜ & KASDER İŞBİRLİĞİ

İstanbul Kültür Üniversitesi 2. sınıf öğrencilerimizin Grafik Tasarım I dersinde Dr. Sevim Karaalioğlu ile birlikte Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) için hazırladıkları kurumsal kimlik çalışmalarının sunumları yapıldı. Öğrencilerimizden Hakam Ahmad Firas’ın hazırladığı logo çalışması dernek tarafından seçildi. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. . . #ikuitb #iletişimvetasarımı #iletişimtasarımı #görseliletişimtasarımı #graphic

NEGAP PROJESİ VİDEO ÇEKİMLERİNİN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

🟣Sabancı Vakfı Hibe Programı ile desteklenen “Nöromüsküler Hastalıklar Eğitim ve Güçlendirme Akademisi Projesi” (NEGAP) kapsamında yaptığımız video çekimlerinin ilkini gerçekleştirdik!   💜Değerli katkılarından dolayı Prof. Dr. Yasemin Buran Çırak’a ve Dr. Fürkan Güven’e çok teşekkür ederiz.   @sabancivakfi @kasdernek #SosyalDeğişimİçin #HibeProgramı #SabancıVakfı #kasder #kasdernek #sabancıvakfı #türkiyekashastalıklarıderneği #NegapProjesi

FARKINDALIĞIMIZI ARTTIRALIM ETKİNLİĞİ

Engelliler Haftası adına İstanbul Galata Üniversitesi Sağlık Bilimleri, Engelli Birimi, Diş Hekimliği ve Spor Bilimleri Fakülteleri tarafından düzenlenen “Farkındalığımızı Arttıralım: Vücudumuz – Sağlığımız” adlı etkinliğe Başkan Yardımcımız Fatma Çoban, Genel Koordinatörümüz Özlem Altıntaş ve üyelerimiz ile katılma fırsatı bulduk. Hem derneğimizi tanıtma şansı elde ettiğimiz hem de birbirinden faydalı atölyelere

İSMMMO & KASDER BULUŞMASI

“İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bakırköy Oda temsilciliğinin düzenlediği geleneksel kahvaltıda 02 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile bir araya geldik. Derneğimizi ve çalışmalarımızı paylaşarak derneğimizde üretilen ürünleri serileme olanağı bulduğumuz buluşmada, davetleri ve misafirperverlikleri için İsmmmo Bakırköy Oda Temsilcisi sayın Hüseyin İpek’e ve organizyasyonda tüm emeği geçenlere

ULUSLARARASI ENGELLİ HAKLARI ZİRVESİ KATILIMCILARI ARASINDAYDIK.

Birleşmiş Milletler desteği ve USDHR işbirliği ile BM Genel Sekreteri António Guterres, BM Türkiye MUKİM Koordinatörü Alvaro, Birleşmiş Milletler Afrika İyi Niyet Elçisi Queen Mother ve 55’den fazla ülkeden Bakanlar ve üst düzey bürokratların katıldığı zirveye Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Her yıl Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin (Küresel Hedefler