Sosyal

HAKLARIMI BİLİYORUM! / ERİŞEBİLİRLİK

Değerli üyelerimiz,  Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. ▶️ Konumuz: Erişebilirlik 👇Detaylar: Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. ▶️ Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını veya bunlardan yararlanmasını

HAKLARIMI BİLİYORUM! / ENGELLİ YAKINLARININ HAKLARI

Değerli üyelerimiz, Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. Konumuz: Engelli Yakını Olanların Hakları 👇Detaylar: Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını veya

HAKLARIMI BİLİYORUM! / ENGELLİ ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI

Değerli üyelerimiz, ▶️ Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. Konumuz: Engelli Özel Sektör İstihdamı  👇Detaylar: ▶️Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. ▶️Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını

HAKLARIMI BİLİYORUM! / ENGELLİ KAMU İSTİHDAMI

Değerli üyelerimiz, Engelli olan bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. Konumuz: Engelli Kamu İstihdamı   Detaylar: Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. . Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını

HAKLARIMI BİLİYORUM! / ENGELLİ KİMLİK KARTI

Değerli üyelerimiz, Engelli olan bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. Konumuz: Engelli Kimlik Kartı nasıl alınır?  👇Detaylar: Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde

HAKLARIMI BİLİYORUM! /ENGELLİ SAĞLIK HİZMETLERİ

Değerli üyelerimiz, 🔸Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. 👇Detaylar: 🔘 Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. 🔘 Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını veya bunlardan yararlanmasını sağlamak

HAKLARIMI BİLİYORUM! /ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU

Değerli Üyelerimiz, . Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. . Detaylar: . Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. . Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer bireylerle eşit şekilde kullanmasını veya bunlardan