Sosyal

UĞRADIĞINIZ HAK İHLALLERİNİ BİZE İLETEBİLİRSİNİZ!

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı tarafından desteklenen “Kas Hastasıyım Haklarımın Farkındayım” projemiz kapsamında hazırlanan “Hak İhlal Bildirim Formu” yayınlandı. . Bu form herhangi bir hukuki işlem başlatmak amacıyla değil, bir izleme-değerlendirme çalışması yapmak amacıyla hazırlanmıştır. . Form kapsamında toplanan veriler rapor haline getirilerek politika yapıcılarla “Engelli Hakları” konusunda geliştirme ve

KAS HASTASI BİREYLERE VE ONLARIN AİLELERİNE SORDUK!

🟣 “Kas Hastasıyım Haklarımın Farkındayım” projesi çerçevesinde hazırlanmış röportaj videolarımıza YouTube Türkiye Kas Hastaları Derneği kanalımızdan buradan ulaşabilirsiniz. . 📽️ RÕPORTAJLARDA; . 🟣 KAS HASTASI BİREYLERE VE ONLARIN AİLELERİNE SORDUK! . 📽️ “KAS HASTASI ENGELLİ BİREYLER OLARAK GÜNLÜK HAYATTA KARŞILAŞTIĞINIZ ZORLUKLAR NELERDİR?” . 📽️”SAHİP OLDUĞUNUZ HAKLARI KULLANMAK SİZİN İÇİN NE

ENGELLİLİK HAFTASINDA FARKINDALIĞA DAVET!

🟣 10 – 16 Mayıs ”Engelliler Haftası’nda herkesi engellilik alanında farkındalığa davet ediyoruz. . 👉 Umut ve Can ile tanıştınız mı? . 🟣 Onlar Türkiye’deki on binlerce kas hastası bireyin haklarını bizlere anlatmak istiyorlar. Bu toplum içerisinde birlikte yaşıyoruz ve birbirimizin yaşamını zorlaştırmamak en önemli görevimiz. Onların sesi olmaya hazır mısınız? Unutmayın, siz olmadan

HAKLARIMI BİLİYORUM! / HAK İHLALİ

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ; .  Engelli bireylere yol haritası niteliğinde bilgilendirme rehberini sizler için derledik. . 🟢 Konu:  BM Engelli Hakları Sözleşmesi . 👇Detaylar: . 🟢 Bu rehber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı /Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır. . 🟢 Bilgilendirme Rehberi, engelli bireylerin insan haklarını ve temel özgürlüklerini tam ve diğer

HAKLARIMI BİLİYORUM! / BM ENGELLİ HAKLARI SÖZLEŞMESİ