TÜM YÖNLERİYLE ALS WEBİNARINA DAVETLİSİNİZ!

Değerli Üyelerimiz;

21 Haziran Dünya ALS Günü’nde ”TÜM YÖNLERİYLE ALS WEBİNARI” Gerçekleştiriyoruz.

🟣 Webinarımız 21.06.2021 Pazartesi günü, Saat 20.00 – 21.15 arası Zoom programı üzerinden online olarak gerçekleşecektir.

🟣 PROGRAM
20.05 Açılış
20.10 Türkiye’de ALS’nin Moleküler Yapısı: Prof. Dr. Nazlı BAŞAK, (Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, KUTTAM-NDAL)
20.20 ALS Hastalığının Ele Alınışı ve Tedavisinde Yeni Görüşler: Prof. Dr. Halil Atilla İDRİSOĞLU
20.30 ALS’yi bitirmek için neler yapılmalı? : Dr. Hande ÖZDİNLER, (Associate Professor, Department of Neurology, Northwestern University, Feinberg School of Medicine)
20.40 ALS Hastalığında Etkinliği Kanıtlanmamış Tedaviler: Dr. Alper KAYA (ALS-MNH Derneği Başkan Yardımcısı)
20.50 “Yaşamak Yetmez Yaşatmak da Lazım” Proje çıktıları ve ALS Hastalarının Evde Bakımı: Aynur DİK (Evde Bakım Derneği YK Başkanı)
21.00-21.15 Soru-cevap

🟣 KAYIT VE AYRINTILAR:
Webinar ücretsiz olup, Zoom programı aracılığıyla gerçekleşecektir. Zoom programına katılmak için Kayıt Formuna bilgilerinizi girip kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

📌Kayıt linki için burayı tıklayınız.

🟣 Katılım bilgileri katılımcılara e-posta ile gönderilecektir. Webinar eş zamanlı olarak Türkiye Kas Hastalıkları Derneği – KASDER YouTube sayfasında yayınlanacaktır.

Webinarı Youtube Canlı Yayından da izlemek için linkimiz: https://www.youtube.com/c/KASDERNEK/videos

📌Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Ayrıca videolarımızı beğenerek bizlere destek olabilirsiniz!

🟣 Kayıtla ilgili sorularınız için iletişim adresimiz: info@kasder.org.tr

Webinarımızın Pdf formatını görüntülemek için  aşağıdaki linki tıklayınız.

TÜM YÖNLERİYLE ALS WEBİNARI