”Tüm Yönleriyle FSHD Webinarı’’ YouTube Kanalımızdan İzleyebilirsiniz!

”Tüm Yönleriyle FSHD Webinarı’’ bu akşam gerçekleştirdik.
.
Buluşma, Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türkiye Kas Hastalıkları Derneği işbirliği ile 17 Şubat 2021 Çarşamba günü, Saat 20.00 – 21.30’da gerçekleştirilmiş olup, zoom programı aracılığıyla eş zamanlı olarak YouTube/KASDERNEK kanalımızdan da canlı yayınlanmıştır.
.
Prof.Dr.Piraye OFLAZER, Prof.Dr. Mehmet DEMİRHAN, Prof.Dr. Özden Özyemişçi TAŞKIRAN, Prof.Dr. İlker EREN, Phd. Serpil ERASLAN, Prof.Dr. Hülya KAYSERİLİ’ye, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ayşegül Domaniç YELÇE, KASDER Fshd Komisyonu üyesi Eray AYCAN’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.💐
.
Değerli hocalarımıza; toplumun kas hastalıkları konusunda bilgilenmesi ve farkındalık kazanması konusunda göstermiş oldukları katkıdan dolayı tüm kas hastası bireyler adına şükranlarımızı bir borç biliriz.🙏
.
🔴 Webinarımızın kaydına YouTube  KASDERNEK  kanalımızdan izleyebilirsiniz.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=rnXkWHGR4iM
.
🔴 Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Ayrıca videolarımızı beğenerek bizlere destek olabilirsiniz!