”TÜM YÖNLERİYLE POMPE WEBİNARI” YOUTUBE KANALIMIZDA!

15 Nisan Dünya Pompe Günü‘nde ”Tüm Yönleriyle Pompe Webinarı’’ gerçekleştirdik.
.
🟣 Bu akşam gerçekleşen buluşma, Saat 20.00 – 21.30’da zoom programı aracılığıyla gerçekleştirilmiş olup, eş zamanlı olarak YouTube/KASDERNEK kanalımızdan da canlı yayınlanmıştır.
.
🟣 Webinarın açılış konuşmasını yaparak moderasyonluğunu üstlenen Prof. Dr. Piraye OFLAZER hocamıza, konuşmacı olan Prof. Dr. Esen KIYAN, Prof. Dr. Gülden Fatma GÖKÇAY, Doç. Dr. Hacer Durmuş TEKÇE’ye, Pompe hastası Çınar çocuğumuzun ebeveyni Reyhan GÖK ve eşine, KASDER Başkan Yrd. Fatma ÇOBAN ve tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.💐
.
🟣 Değerli hocalarımız; toplumun nadir görülen bir kas hastalığı olan Pompe konusunda bilgilenmesi ve farkındalık kazanması konusunda göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı tüm kas hastası bireyler adına şükranlarımızı bir borç biliriz.🙏
.
🔴 Webinarımızın kaydını YouTube 🔼KASDERNEK🔼 kanalımızdan izleyebilirsiniz.

📌 Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayınız! Ayrıca videolarımızı beğenerek bizlere destek olabilirsiniz!