ULUSLARARASI ENGELLİ HAKLARI ZİRVESİ KATILIMCILARI ARASINDAYDIK.

Birleşmiş Milletler desteği ve USDHR işbirliği ile BM Genel Sekreteri António Guterres, BM Türkiye MUKİM Koordinatörü Alvaro, Birleşmiş Milletler Afrika İyi Niyet Elçisi Queen Mother ve 55’den fazla ülkeden Bakanlar ve üst düzey bürokratların katıldığı zirveye Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Her yıl Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin (Küresel Hedefler olarak da bilinen) spesifik amaçlarını ele alan uluslararası zirveler olarak düzenlenilen buluşmada, bireyleri, hükümet yetkililerini, şirket temsilcilerini ve engellilere ait işletmeleri en iyi uygulamaların paylaşıldığı, daha kapsayıcı işyerleri yaratmanın yollarını tartışmak ve engelli insanlar için istihdam fırsatlarını iyileştirmek için eyleme geçirilebilir planlar geliştirmek üzere bir araya gelinmektedir.

02 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen zirvede, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’ni (KASDER) temsilen Genel Koordinatörümüz Shu. Özlem Altıntaş katılım sağlamıştır.

@avcilarbelediyesi
@av.turanhancerli