E-Posta Gönder info@kasder.org.tr
iletişime geç +90 212 663 86 86
BAĞIŞ YAP

Yönetim Kurulu Başkanımızın Bursa Temasları

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Coşkun Özdemir 12-13-14 Mayıs 2011 tarihlerinde Bursa’da bir dizi temas ve incelemelerde bulundu. Aynı tarihlerde derneğimizin Bursa Şubesi ile Beşevler Kültürevinde “Kas Hastalıklarında Son Gelişmeler” adlı konferans gerçekleştirildi.

Temas ve incelemelerin bir değerlendirmesini yapan Sayın Özdemir şunları kaydetti:

Bursa’da Nilüfer Belediyesi’ne ait Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’ni ziyaret ettim. Burada aralarında sosyolog ve psikologların yer aldığı görevliler çalışıyor. Her türden engellilerle ilgileniyorlar. Randevu ile günde 20 engelli bireyi kabul ediyorlar ve onlara her türlü desteği veriyorlar. Bir gündüz rehabilitasyon merkezi gibi.

Birinci gün akşam Osman Bey’in davetlisi olarak üyelerimiz Leyla ve Emine Hanım ve oğlu Can Ahmet Vural ile veteriner hekimlerin yemeğine katıldık. İkinci gün Beşevler kültür evinde “kas hastalıklarında son gelişmeler” adlı konferansı sunduk. İlgi iyi idi ve sorular vardı.

Sabah erken saatlerinde Leyla Hanımla birlikte Orhan Gazi ve Osman Gazi türbelerini gezdik, ziyaret ettik. Can Ahmet Vural SMA II hastalığını taşıyor. İki parmağı ile kitap yazmış, O’nu ilk fırsatta okuyacağız. Takdire değer bir şeyler yapıldığını görmekteyim.

Benim için yararlı ve ilginç bir ziyaret oldu” dedi.